Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τολμάνε και χειροκροτούν τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα οι ψευτοπατριώτες των ΑΝΕΛ; Είδα ότι η εκπρόσωπος τύπου τους έβγαλε σχετική διθυραμβική ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για «όρθιους κυβερνήτες». Από ότι αντιλαμβάνομαι τα μοναδικά «όρθια» είναι πρώτον τα ζώα που ψήφισαν τον Καμμένο για τις «κόκκινες γραμμές» και δεύτερον οι ΑΝΕΛ που «κοιμούνται όρθιοι». Αλήθεια κα. Χρυσοβελώνη, δεν ακούσατε την θέση της κυβέρνησης για Μακεδονικό, Κυπριακό και Λαθρομετανάστες; Που είναι οι «κόκκινες γραμμές» που ήθελαν όσοι πατριώτες κοροϊδέψατε για να σας ψηφίσουν; Και ποιοι είναι «όρθιοι»; Πιο σκυφτός δεν μπορούσε ο Τσίπρας! Από την μία έδωσε τα πάντα στους τοκογλύφους, υποσχόμενος «νέα συμφωνία», άμεσα, απλά ζήτησε την ευκαιρία να φτιάξει το δικό του κομματικό κράτος, με επαναπροσλήψεις πασόκων, που τους τις είχε υποσχεθεί. Αυτή είναι η πατριωτική πολιτική που λέγατε; ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Κ.Α.

Πλήρης παράδοση των Εθνικών θεμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ στις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Στις 31/1 μετά την αντισυγκέντρωση των Ιμίων στην γύρω περιοχή του Πολυτεχνείου μια ομάδα κρανοφόρων και ροπαλοφόρων κυκλοφορούσε άνετη στην Πατησίων και Τοσίτσα, αφού νωρίτερα οι ίδιοι είχαν γράψει συνθήματα μίσους σε κλούβες των ΜΑΤ. Μια εβδομάδα αργότερα πάλι ομάδα των γνωστών άγνωστων προπηλακίζει, επιτίθεται σε κατοίκους της τριγύρω περιοχής, που το μόνο τους είπαν ήταν να μην κάψουν ζωντανούς δυο συνανθρώπους μας, που έκαναν την δουλειά τους επειδή ήταν αστυνομικοί, μιας και στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και ενδοιασμούς καίγοντας ζωντανούς συμπολίτες στην marfin bank και φωνάζοντας απέξω αφήστε τους να καούν αφού πήγαν να δουλέψουν. Και τώρα τίθενται τα εξής ερωτήματα που θα έκανε κάθε λογικός και σκεπτόμενος άνθρωπος:

1) Οι γνωστοί – άγνωστοι ανιτεξουσιαστές, αναρχικοί έχουν δουλέψει ποτέ ή μήπως είναι κάτι σαν τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, που παραπονιούνται συνεχώς για τα δικαιώματα των εργαζομένων και δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα και που βρίσκουν τόσο ελεύθερο χρόνο και κάνουν όλη την ώρα επεισόδια και αντισυγκεντρώσεις;

2) Γιατί τόσο μίσος για την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική δικαιοσύνη, αλλά ταυτόχρονα τόσο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι συμπολίτες μας δεν έχουν δικαιώματα σε άλλη κοινωνία ζουν;

3) Οι συριζαιοι τι θα κάνουν θα βγουν τώρα να κατακρίνουν το γεγονός, θα συμπαρασταθούν στους αστυνομικούς ή θα συγχαρούν τον αναρχικό χώρο όπως συνήθιζαν στο παρελθόν;

Οι απαντήσεις εύκολες αν το καλοσκεφτεί ο καθένας μας:

1) Οι αντιεξουσιαστές παιδιά των συνδικαλιστών είναι, αλλά επειδή δυσκόλεψαν τα πράγματα και υπάρχει οικονομική κρίση πρέπει να δουλεύουν που και που και για αυτό δεν μαζεύεται και κόσμος στις αντισυγκεντρώσεις του.

2) Είναι ανθέλληνες και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να καπνίζουν τα παράνομα τσιγάρα που παίρνουν σε χαμηλές τιμές από τους λαθρομετανάστες από την Στουρνάρη.

3) Τόσες κολοτούμπες έχουν κάνει οι συριζαιοι μετεκλογικά άλλη μια δεν πειράζει.

Γ.Μ.

Διαπραγμάτευση τέλος! Αλέξης Τσίπρας: Θα συνεχίσουμε κανονικά τα μνημόνια

Εσείς που ψηφίσατε “Δημοκρατικό” τόξο, μιλάτε για Εθνική υπερηφάνεια, Δημοκρατία, Ελευθερία. Το τυράκι το είδατε, τη φάκα δεν την βλέπεται; θα την δείτε σύντομα. Αν νομίζεται ότι τα οικονομικά οφέλη που σας έταξαν και ο προσωρινός ψευτο τσαμπουκάς της αριστεράς σας κάνουν και εθνικά υπερήφανους τότε είστε άξιοι της μοίρας σας. Όσο για τα λεγόμενα του εταίρου της αριστεράς “Εθνικόφρονα” Καμένου περί ΜΟΜΑΣ, κοντός ψαλμός αλληλούια. Το να υπηρετούν οι φαντάροι μας στον Έβρο κάτι φυσιολογικό, δεν σημαίνει ανασυγκρότηση της ΜΟΜΑΣ. Και το σπουδαιότερο, για την τσέπη σας ξεχάσατε την απειλή του αφανισμού μας ως Έθνος από τους εισαγόμενους παράτυπους τους λένε τώρα, κάτι που δεν μπορεί να αποτελεί δευτερεύουσα προτεραιότητα, μιας και η Ελλάδα γερνάει με γοργούς ρυθμούς και σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια τη πατρίδα μας.

Οι μόνοι που μπορούν με το σπαθί τους να μιλούν για Εθνική υπηρηφάνεια είναι οι Έλληνες Εθνικιστές μια ς και δεν του λύγισαν ούτε δολοφονίες ούτε διώξεις και έχουν το θάρρος να τα βάζουν με τους διεθνείς τοκογλύφους και του ντόπιους αντιπροσώπους τους.

Μ.Μ

O Πάνος ο λουφαδόρος σε νέες περιπέτειες: «Όλοι θα υπηρετούν τη θητεία τους στον Έβρο εκτός από τα βύσματα όπως ήμουν κι εγώ»

Είναι κοινό μυστικό πλέον πως η “εμπνευσμένη” ηγεσία του Σαμαρά πνέει τα λοίσθια, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες συγκόλλησης του στην καρέκλα και των αμίμητων κωμικοτραγικών μονολόγων του, στους οποίους προσπαθεί να παρουσιάσει την συντριβή σαν ισοπαλία και το κατόρθωμα του (σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περί κατορθώματος) να φέρει το αριστερό κλουβί με τις μισότρελες στην εξουσία ως ένα μικρό μόνο διάλειμμα στην κατά τα άλλα “φωτισμένη δεσποτεία” που ελληνικός λαός απολάμβανε στα…. τέσσερα (κατά τον Νικολόπουλο), με εντολή Σαμαρά, βεβαίως-βεβαίως!

Η εποχή κυνηγιού κεφαλών έχει ήδη ξεκινήσει και ισχυροί κυνηγετικοί σύλλογοι κεφαλοκυνηγών, με παράδοση πολλών δεκαετιών στο σκάλπινγκ, τόσο από τη Μακεδονία όσο και από τη Κρήτη, εξοπλίζονται με σκοπό να συγκλίνουν προς την Αθήνα και να λάβουν σαν έπαθλο ένα Καλαματιανό τσερβέλο και έναν…. δημοκρατικό θρόνο! Δεν θα είναι ένα εύκολο κυνήγι! Το θήραμα και οι αγέλη γύρω του είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προτιμούσε να κάνει την Συγγρού ένα νέο ναό του Βάαλ όπου σαν βιολογικός απόγονος του Σαμψών θα κραυγάσει “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοψύλλων διεκδικητών”!

Ας νικήσει λοιπόν ο καλύτερος… δημοκράτης!

Εμείς από την πλευρά μας, πέραν το ότι διασκεδάζουμε αφάνταστα με τα βάσανα και την αγωνία του απολυταρχικού ΑΜΕΑ, που πριν από 40 μέρες πόζαρε για πρωθυπουργός, έχουμε να κάνουμε και μερικές δημιουργικές προτάσεις για τον τρόπο επιλογής νέου αρχηγού και τις παραδειγματικές τιμωρίες των ηττημένων αυτού του ευγενικού πολιτικού αγώνα εξουσίας.

Σαν λάτρεις τις παράδοσης θα προτιμούσαμε να δούμε κάποιες μονομαχίες με σπαθί ή πιστόλι ή ακόμα ποιο ιπποτικά στην γκιόστρα με κοντάρι και άλογο! Φευ, δυστυχώς κανείς από τους επίδοξους μνηστήρες του θρόνου δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο γιατί εκτός του ότι δεν έχουν ιδέα από την χρήση τους και ούτε έχουν τα κότσια να μονομαχήσουν (εκτός αν κινδύνευε η περιουσία τους) υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που αποκλείουν τέτοια ιπποτικά σπορ (δεν αναφέρομε στον νόμο γιατί τον κάνουν λάστιχο κατά πως τους βολεύει και θα βρουν κάποιο παραθυράκι). Καταρχάς ο Σαμαράς έχει μειονέκτημα με το πιστόλι γιατί δεν βλέπει από το ένα μάτι (οι άκαρδοι εχθροί του δώσανε και το παρατσούκλι “γκαβός δικτάτορας”, ανάμεσα σε πολλά άλλα), θα προτιμούσε το σπαθί κάτι το οποίο θα αποφύγουν σίγουρα και οι δύο Κωνσταντίνοι Καραμανλήδες (ο νεότερος και ο υπέρ-νεότερος) γιατί, εκτός του γεγονότος ότι και οι δύο είναι φλώροι, ο ένας είναι ζουμπάς και δεν θα φτάνει τον Σαμαρά με τίποτα και ο άλλος έχει τις φυσικές αντοχές και την ταχύτητα ασθματικού σαλιγκαριού (πέρασαν 6 χρόνια και ακόμα να ξεκουραστεί!) εδώ είχε σπάσει το πόδι του στα ενώ προσπάθησε να κάνει ένα σουτ, που να του δώσεις σπαθί, θα σφαχτεί μόνος του. Σπαθί θα προτιμούσε σίγουρα η κόρη του απέθαντου μιας και έχει και το απαιτούμενο άνοιγμα χεριών, που της δίνει το ύψους της, όσο και γενετική προδιάθεση καθώς και εμπειρία στο κάρφωμα, το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο ο οποίος ποντάρει επίσης στις υπνωτιστικές ικανότητες (σαν κόμπρα) που διαθέτει με τα σπινθηροβόλα μάτια του. Περιττό να πούμε ότι δεν πρόκειται να συρθεί σε τέτοια μονομαχία ο Σαμαράς με το Μητσοτακέικο γιατί σε τέτοια περίπτωση θα παραβρίσκονταν εκεί και ο Επίτιμος για να ευχηθεί καλή τύχη στους μονομάχους και καλό… ταξίδι στον Σαμαρά (22 χρόνια την περιμένει αυτή τη στιγμή)!

Για να αφήσουμε την πλάκα και να μιλήσουμε με χιούμορ, από ότι φαίνεται η κορύφωση της μάχης των θρόνων και η τελική επιλογή του (πρόσκαιρου) λααγέτη του μεγάλου φιλελεύθερου μαντριού θα γίνει, όπως πάντα, με κάποιο συνέδριο που θα οργανώσουν οι αντιμαχόμενες φατρίες, τζάκια και συμμορίες που απαρτίζουν αυτό το αντιλαϊκό μόρφωμα με μανδύα κόμματος.

Θα θέλαμε όμως και πάλι να κάνουμε μερικές προτάσεις για την συμμετοχή και τις πιθανές υποψηφιότητες για το νέο νέου Φιλελεύθερου ηγέτη τους.

-Καταρχάς θα πρέπει τα μέλη που θα συμμετάσχουν να μην ήταν προηγουμένως στελέχη αριστερών και ακροαριστερών κομμάτων, οργανώσεων κινήσεων έτσι ώστε να διαφυλαχτεί η “ιδεολογική καθαρότητα” (λέμε τώρα) της μεγάλης Φιλελεύθερης κομπανίας. Έτσι αποκλείονται Λαζαρίδης, Βούλτεψη, Οικονόμου, κτλ

-Στην είσοδο του συνεδρίου να γίνεται έλεγχος αλκοτέστ και οπλοφορίας (πιστόλια, μαχαίρια, τσεκούρια κτλ). Αποκλείονται Πιπιλή, Βορίδης κτλ.

-Να τεθούν ορισμένα στάνταρ για τον νέο ηγετίσκο, όπως την υποχρεωτική παρουσία κόμης που θα προσφερθεί σαν σκαλπ στον επόμενο ηγετίσκο. Αποκλείονται Δένδιας, Φορτσάκης κτλ

-Να περάσουν όλοι από ψυχοτεχνικά. Αποκλείονται Σαμαράς, Άδωνις κτλ

-Χαλαρές έστω αθλητικές δοκιμασίες, όπως ο γύρος της βουλής (με τα πόδια) σε 1 ώρα. Αποκλείονται ο Κωστάκης ο κουρασμένος και τουλάχιστον το 90% των υπόλοιπων.

-Να τεθεί ως όρος να μην γίνονται δεκτοί βουλευτές με ασθενή μνήμη (ιδίως στις φορολογικές τους ευθύνες και τις τηλε-υποσχέσεις τους). Αποκλείονται η Ντόρα, ο Γιακουμάτος, Άδωνις και 99,9% των υπόλοιπων.

Είναι προφανείς όμως πως δεν θα μείνει κανείς και έτσι θα έπρεπε!

Για να κλείσω και με λίγη σοβαρότητα, είναι φανερό ότι το μόρφωμα που απαρτίζεται από κάθε λογής σαλτιμπάγκους της πολιτικής σκηνής θα επιλέξει τον αρχηγό του με τα συνήθη πολιτικά κριτήρια, μέσω υποσχέσεων απ’ τους ολιγάρχες που θα στηρίξουν την κάθε πλευρά και εκβιασμών των μελών του με βάση τους σκελετούς που έχει κρυμμένους στην ντουλάπα του ο κάθε ένας ανεξαιρέτως από δαύτους.

Μπορεί να διασκεδάσουμε παρακολουθώντας τους εξωνημένους να αγορεύουν παράλληλους μονολόγους που έχουμε ξανακούσει χιλιάδες φορές και κανέναν δεν πείθουν ποια και (για να κάνω και εγώ μια Λεβέντικη προφητεία) στο τέλος αυτού του συνεδρίου θα μας ανακοινώσουν ότι βγήκε κερδισμένη η παράταξη και (όπως πάντα) η…. “δημοκρατία” και ο χαμένος (και πάλι όπως πάντα) θα είναι ο λαός μας!

Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-febrouariou-2015#ixzz3RCSkRzNH

Exit mobile version