Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι: Συγκέντρωση ισλαμιστών στο Λονδίνο

Λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι: Συγκέντρωση ισλαμιστών στο Λονδίνο

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μία ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε τον κόσμο. Το αρχικό της στάδιο ήταν μία επίθεση τζιχαντιστών στο αριστερίστικο περιοδικό “Charlie Hebdo” κατά την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 17 εργαζόμενοι του περιοδικού. Ο «λόγος» ήταν ότι στο παρελθόν το εν λόγω περιοδικό είχε δημοσιεύσει σατυρικά σκίτσα του Μωάμεθ, γεγονός που θεωρείται προσβλητικό για το Ισλάμ. Η συνέχεια περιελάμβανε και άλλες επιθέσεις τζιχαντιστών που οδήγησαν σε μία καυτή εβδομάδα την γαλλική κοινωνία.

Χθες, στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση που προκαλεί ρίγη σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, που τα αστικά κέντρα της είναι κατειλημμένα από ισλαμιστικά στοιχεία, αγνώστου προελεύσεως. Τουλάχιστον 1000 μουσουλμάνοι, πολιτογραφημένοι Βρετανοί, διαδήλωσαν στο Λονδίνο ενάντια στην προσβλητική απεικόνιση του Μωάμεθ από το εν λόγω περιοδικό, νομιμοποιώντας έτσι τους τζιχαντιστές δολοφόνους που επέδραμαν στα γραφεία του.

Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Ξεσηκωθείτε για τον Προφήτη» και κατέληξε στην παράδοση προς το γραφείο του Κάμερον επιστολής υπογεγραμμένης από 100.000 μουσουλμάνους, που είχαν τα ίδια «αιτήματα» με αυτούς.

Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία προκειμένου να καταλάβει πόση συνάφεια έχουν τα παραπάνω γεγονότα με την Ελλάδα και την πολιτική που ευαγγελίζονται οι ΣΑΝΕΛ περί απόδοσης ιθαγενείας στους λαθρομετανάστες, η οποία σαφέστατα αποτελεί συνέχεια της πολιτικής των σαμαροβενιζέλων του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που έδωσε άδεια παραμονής σε άπαντες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/liges-ebdomades-meta-thn-epithesh-tzichantistwn-sto-parisi-sugkentrwsh-isla#ixzz3REviJoUt

Exit mobile version