Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

xamail-letter__articleΑυτό που κάνουν στον Αρχηγό, στον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και σε όλους τους έγκλειστους βουλευτές, καταλύει το Σύνταγμα και τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Με νωπή λαϊκή εντολή εκλέχτηκαν ξανά και είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να τους ελευθερώσει από τη φυλακή για να μπορούν απρόσκοπτα να συμμετέχουν σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Είναι εξωφρενικό και παράλογο, να οδηγούνται στο κοινοβούλιο κάθε φορά με χειροπέδες και αστυνομικούς με πυροβόλα, από τη στιγμή που 400.000 Έλληνες τους επέλεξαν να τους εκπροσωπούν και είναι το τρίτο κόμμα του κοινοβουλίου. Είναι ντροπή της νέας κυβέρνησης που θέλει να λέγεται δημοκρατική, να επιδεικνύει τέτοια αναλγησία εις βάρος νομίμως εκλεγμένων βουλευτών. Θα κατηγορηθεί κι αυτή η κυβέρνηση για κατάλυση του Συντάγματος και κανονικά θα πρέπει να μην θεωρείται νόμιμη οποιαδήποτε συνεδρίαση και απόφαση της καινούριας βουλής, από τη στιγμή που δεν μπορούν να παρευρίσκονται όποτε θέλουν οι έγκλειστοι βουλευτές στο κοινοβούλιο. Επίσης η ίδια η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια, εάν δεν το έχει ήδη κάνει, για απάνθρωπες συνθήκες κράτησης και βασανισμό πολιτικών κρατουμένων βουλευτών, γιατί δεν νοείται να τους συμπεριφέρονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, είναι έκδηλη η ταλαιπωρία στα πρόσωπά τους και μπορεί να συμβεί κάτι πολύ δυσάρεστο με την υγεία τους στη φυλακή. Νομίζω πώς θα πρέπει έντονα να επικεντρωθεί η Χρυσή Αυγή στην κατάσταση υγείας των κρατουμένων βουλευτών και να μεριμνήσει για την άμεση απελευθέρωσή τους πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Επίσης η νομική προσφυγή για το γεγονός της ανάκρισης και της κατηγορίας στον Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου, αντί να είναι κατηγορούμενος ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου και η δικαστική παράγκα, πρέπει να είναι άμεση, για να εξεταστεί το θέμα από τη σωστή του πλευρά και να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης που απλά είπε την αλήθεια.

Ιερ. Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Ακρόπολη της Κυριακής”: “Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών”

Μετά από πέντε έτη παραμονής της χώρας στις δαγκάνες του μνημονίου δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πτυχίο οικονομικών και πολιτικών επιστημών για να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα,για το τι μέλη γενέσθαι, όσον αφορά το μνημόνιο. Τα επακολουθήσασα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα το αποδεικνύουν περίτρανα. Είναι αλήθεια ότι η χώρα μας έχει προβεί σε υπέρογκο δανεισμό. Δανεισμός όχι όμως για το καλό του τόπου, αλλά για το πελατειακό κράτος και κατ’ επέκταση για να εξακολουθούν να βρίσκονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα, κυβερνήτες και αντιπολιτευόμενοι. Ουδείς των πολιτικών ίδρωσε το αυτί τους αλλά ούτε και σκίρτημα της συνείδησής τους εκδηλώθηκε. Αυτό συμβαίνει σαράντα και πλέον έτη από τη λεγόμενη « αποκατάσταση της Δημοκρατίας ». Φυσικό επακόλουθο του υπέρογκου δανεισμού ήταν ότι κάποια στιγμή ο κόμπος θα έφτανε στο χτένι. Βοήθησαν βέβαια σ’ αυτό και τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας, που άδραξαν της ευκαιρίας. Αλλά και οι εγχώριοι πολιτικοί μας, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, που χωρίς τσίπα επάνω τους δεν ανησύχησαν γι’ αυτά που θα συνέβαιναν στο λαό μας. Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: κάθε πέρυσι και καλλίτερα, έχοντας απόλυτο δίκιο. Μας είπαν με ύφος περίλυπο ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να βγεί η χώρα από το τέλμα. Καμιά αντίρρηση κυρίες και κύριοι βουλευταί. Αλλά οι θυσίες έχουν και ένα όριο. Θα αναφερθώ εν ολίγοις σε ορισμένα από αυτά που βιώσαμε αλλά και βιώνουμε όλοι μας, τα οποία συνθέτουν τη θλιβερή πραγματικότητα. Από το 2010 και έκτοτε που η χώρα μας σύρθηκε στο μηχανισμό οικονομικής στήριξης, συνέβησαν τα ακόλουθα περιστατικά: Ένα εκατομμύριο και πλέον ανασφάλιστοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν

Πληθώρα βιοτεχνιών μετακόμισαν σε όμορα κράτη Τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Ληστρικοί φόροι στους πάντες και στα πάντα Τα καλλίτερα μυαλά που διέθετε η πατρίδα μας μεταναύστευσαν Οι άνεργοι υπολογίζονται σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο Οι λαθρομετανάστες πανταχού παρόντες Πάνω από 8 χιλιάδες Έλληνες αυτόχειρες Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν η χώρα μας ακολουθήσει αυτό το ρυθμό, στο τέλος δεν θα μείνει Έλληνας για Έλληνας, ώστε να μπορέσει η χώρα να αποπληρώσει τις οφειλές τις. Την τελευταία παρατήρηση δεν την βλέπουν οι εθνοσωτήρες μας; Οι πανεπιστήμονες πολιτικοί μας και τα πτυχία τους δεν είναι ικανά να τους δείξουν τη ζοφερή πραγματικότητα; Την βλέπουν και τη παραβλέπουν. Αλλά ο ρους των γεγονότων ένα μόνο πράγμα δείχνει. Ότι, πολύ απλά, δεν τους νοιάζει. Κόπτονται και νοιάζονται, πέρα από το μηνιαίο οκταχίλιαρο, είναι και η βουλευτική ασυλία που επιτρέπει αλισβερίσια με τη διαπλοκή. Είναι και η κοινωνική καταξίωση στα μάτια των ομοίων τους, κάνοντας δεινή ρητορική, μία στα κοινοβουλευτικά έδρανα και μία στα τηλεπαράθυρα. Ωχ αδερφέ, έτσι ήταν πάντα η Ελλάδα • είναι η απάντηση που ακούς απ τα χείλη των πολιτικών μας.Απάντηση που έχει χαρακτηριστεί ως σλόγκαν της εποχής αφού ακούγεται από τη μεταπολίτευση και μετά. Κυρίες και κύριοι, ορίστε η πολιτική ελεεινότητα σε όλο της το μεγαλείο. Θαυμάστε τους και καμαρώστε τους! Τα προαναφερθέντα δείχνουν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος: απ τη μία την άμετρη ελεεινότητα των πολιτικών μας και από την άλλη την ελεεινότητα που βιώνει ο λαός μας. Δείχνει επίσης και κάτι άλλο σημαντικό. Ότι το συγκεκριμένο μνημόνιο δεν στέκει. Η συνταγή αποδείχτηκε λανθασμένη. Όπως ένας ασθενής που λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και που παραπονείται στο γιατρό του ότι το φάρμακο έχει φοβερές παρενέργειες • οπότε και ο γιατρός θα ακολουθήσει άλλη φαρμακευτική αγωγή, ειδάλλως ο ασθενής θα πεθάνει από τις παρενέργειες και όχι απ την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Το ίδιο ισχύει και με την εφαρμογή του μνημονίου. Εν κατακλείδι είναι φύση αδύνατο απ’ τις περικοπές μισθών και συντάξεων να αποπληρωθεί των 320 δις ευρώ χρέος. Μόνο τρελοί και καιροσκόποι θα μπορούσαν να το ισχυριστούν αυτό. Δυστυχώς όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, « περί πολλά τυρβάζουν », ενώ κατά τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής κ Ν. Μιχαλολιάκο «ενός εστί χρεία »: Καταγγελία του μνημονίου και άμεσος λογιστικός έλεγχος.

Σ. Π.

Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη για τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Αγαπητοί συναγωνιστές, Με μεγάλη μου χαρά παρακολούθησα τις δηλώσεις Βαρουφάκη, σχετικά με το φόβητρο της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποίησε ως μέτρο άσκησης πίεσης στους διεθνείς τοκογλύφους. Κανονικά θα έγραφα ολόκληρη ανάλυση της κατάστασης αλλά θα περιοριστώ μόνο σε μια φράση που συνοψίζει όλα όσα αφορούν στις υπηρεσίες, που όπως φαίνεται, ακόμη και έτσι παρέχει η Χρυσή Αυγή στο Έθνος των Ελλήνων. Τον φόβο μας να έχετε, διεθνή και εγχώρια λαμόγια, ερχόμαστε!

Με εκτίμηση στου αγώνες και τις θυσίες,

Ελεύθερον το εύψυχον!

Κ. Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-febrouariou-2015#ixzz3RIIgg2bS

Exit mobile version