Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λακωνία, Βόρεια Προάστια, Στρυμωνικό, Χαλκιδική

Λακωνία: Κόντρα στις καιρικές συνθήκες δεκάδες εθνικιστές έδωσαν το παρόν στο προσκλητήριο  των τοπικών οργανώσεων της Λακωνίας για να τιμήσουν ακόμα μια χρόνια την μνήμη του δικού τους Ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου! Η αρχή έγινε στο χωριό καταγωγής του ηρωικού αντιπλοιάρχου την Λάγια όπου τελέστηκε  μνημόσυνο στο μνημείο που υπάρχει προς τιμήν του στην κεντρική πλατεία και εν συνεχεία κατατέθηκε στεφάνι από τον γραμματέα της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκο Βασίλη.

Έπειτα πήρε ο τον λόγο συναγωνιστής και φύλακας της Μανιάτικης ιστορίας εκδότης Δημακογιάννης Γιώργης όπου είπε λίγα λόγια για τον Ήρωα και την εξαιρετική του οικογένεια καθώς δε απήγγειλε και ένα ποίημα που γράφτηκε ειδικά για την περίσταση από τον Μανιάτη Πέτρο Κασιδόκωστα! Η εκδήλωση άνοιξε με την προσευχή υπέρ αναπαύσεως τον ψυχών από την συναγωνίστρια Καραβέργου Βασιλική όπου μνημονεύτηκαν και οι τρεις Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκος Καραθανάσης, Γιαλοψός ενώ στην συνέχεια έγινε προσκλητήριο νεκρών από τον γραμματέα της Τ.Ο. Σπάρτης Κατράκη Χρήστο όπου κατέθεσε και στεφάνι κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Δυναμικό παρόν από πλήθος κόσμου και αυτή την Τετάρτη 4/2/2015 στα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής συνεχάρη όλα τα μέλη και συμμετέχοντες στην μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα ‘Ίμια 2015 το περασμένο Σάββατο, και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις προσεχείς Δράσεις κοινωνικής Προσφοράς του Κινήματος οι οποίες δεν σταματούν ποτέ.

Ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής αυγής Κώστας Αλεξανδράκης προέβη σε Ιστορική αναφορά για τον μοναδικό Εθνάρχη που είχε η Ελλάδα στον οποίο και χρωστάμε την ελευθερία μας με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, τον «Γέρο του Μοριά», Θεόδωρο  Κολοκοτρώνη.

Με αξιοσημείωτο τρόπο περιέγραψε τα γεγονότα της τότε εποχής και με πολύ εύστοχο παραλληλισμό με την σημερινή εποχή απέδειξε πως από τότε σε πολλούς άρεσε που ήταν Ραγιάδες προδίδοντας  την Πατρίδα προς ιδίων όφελος  και όπως φυλάκισαν τότε αυτόν που επαναστάτησε και πήγε κόντρα στα συμφέροντά τους, έτσι και σήμερα το Βρώμικο Ανθελληνικό Σύστημα των Γραικύλων έχει φυλακίσει άδικα τους μόνους που αντιστέκονται, την Χρυσή Αυγή. Όλοι οι συναγωνιστές με υψηλό το ηθικό και το φρόνημα βροντοφώναξαν «Όχι Φυλακές για τους Εθνικιστές» και οι ομιλίες έκλεισαν με τον Ενικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Kοπή παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου. Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 44 στα Νέα Βρασνά, η κοπή της Βασιλόπιτας του έτους 2015. Εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης που έκανε μία σύντομη εκτίμηση της πορείας του Κινήματος από την ημέρα που το καθεστώς ξεκίνησε τον βρώμικο πόλεμό εναντίον του, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ανακόψει την πελώρια ηθική νίκη της Χρυσής Αυγής ενάντια σε κάθε είδους ανήθικες διώξεις.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Πριν το τυπικό έγινε ενημέρωση για τις τρέχουσες κινηματικές δράσεις και τις θέσεις μας απέναντι στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις από τον γραμματέα της Ν.Ε., συναγωνιστή Κοσμά Ήλκο. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn113#ixzz3RKGkM2Kb

Exit mobile version