Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι η προηγούμενη γενιά δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της νέας γενιάς σε Κύπρο και σε Ελλάδα. Μεγάλοι ηλικιακά άνθρωποι λένε στους νέους ότι η Κύπρος και η Ελλάδα τέλειωσαν, ότι το εξωτερικό είναι η καλύτερη λύση. Είναι όντως η καλύτερη λύση; Στο εξωτερικό δεν έχει ανεργία, οι λαοί της Ευρώπης δεν υποφέρουν και αυτοί από τους τοκογλύφους και την ανεργία που προκαλείται από την κρίση και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση μα και από την νόμιμη μετανάστευση; Δεν υποφέρουν και αυτοί από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας; Πολλές χιλιάδες ευρωπαίοι είναι άστεγοι και σιτίζονται από τα σκουπίδια. Τα ίδια συμβαίνουν και σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Όποιος λοιπόν συμπολίτης μας επιθυμεί μια παρόμοια τύχη μπορεί να φτιάξει τις βαλίτσες του και στο καλό. Γιατί πρέπει λοιπόν να θεωρούμε το εξωτερικό ως παράδεισο (που δεν είναι) και να μην προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη δική μας πατρίδα για μας αλλά και για τις επερχόμενες γενεές. Πολλοί συμπολίτες μας κατά τη γνώμη μου ίσως λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους. Ίσως προτιμούν να μείνουν τα δικά τους παιδιά και άτομα και να φύγουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι για να μην υπάρχει πολύς ανταγωνισμός.

Λυπάμαι δεν πάει έτσι. Η πολιτικοοικονομική κατάσταση πρέπει να αλλάξει κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ολοι οι νέοι να εργοδοτούνται και να αμείβονται σύμφωνα με τα προσόντα και την αποδοτικότητα τους. Η υγεία και η παιδεία να είναι προσιτή σε όλους τους πολίτες και να μην είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων. Τα πανεπιστήμια να αποκτήσουν Ευρωπαϊκό επίπεδο γνώσης και μόρφωσης και να καταρτίζουν επαγγελματικά τους φοιτητές έτσι ώστε να είναι σωστά εφοδιασμένοι για την αγορά εργασίας αργότερα. Τα μονοπώλια να σταματήσουν να καταστρέφουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και η αστυνομία σε συνεργασία με το κράτος να πατάξει την φοροδιαφυγή και τους παράνομους πωλητές τους οποίους να επαναπροωθήσει στις χώρες τους και να μην τους επιτραπεί ξανά η διέλευση στη χώρα μας.

8000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Αναρωτιέμαι ποιος θυμάται πλέον αυτούς τους ανθρώπους. Κανένας πάντως από τους πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Αν επιθυμούμε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αυτούς οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας συμβουλεύει να εγκαταλείψουμε τη χώρα μας. Το κακό μας θέλουν παρά το καλό μας όσοι μας δίνουν τέτοιες συμβουλές. Απλά θέλουν να φύγουμε για να συνεχίζουν ανενόχλητοι τις ασυδοσίες τους και να βολεύουν τους δικούς τους. Δεν μένουμε εδώ για να ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια το τάδε κόμμα. Μένουμε διότι είμαστε νόμιμοι πολίτες ενός κράτους το οποίο διέπεται από νόμους οι οποίοι υποτίθεται διασφαλίζουν στον πολίτη μια ασφαλή και βιοτικά ποιοτική ζωή. Πρέπει να εργαστούμε και να ενδιαφερθούμε όλοι για να ανέβει το βιοτικό επίπεδο της χώρας μας. Έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα στην πατρίδα μας ανεξαρτήτου κόμματος ή ιδεολογίας. Κανένα δεν πρέπει να αφήνουμε να μας τα καταπατά ή να μας παραγκωνίζει. Γνωστός ψυχολόγος ο οποίος αρθρογραφεί σε γνωστό τηλεπεριοδικό παροτρύνει τους αναγνώστες να προσγειωθούν και να αντικρύσουν κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα. Αναφέρει ότι οι αλλοδαποί στέλνουν εκατομμύρια ευρώ συνάλλαγμα κάθε χρόνο στις οικογένειες τους στο εξωτερικό τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες είναι άνεργοι. Ο ρεαλισμός στην καθημερινότητα λοιπόν μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα ψυχολογικά. Ο αγώνας βιολογικής αλλά και εθνικής επιβίωσης θα μας κάνει να ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες.

Τον λόγο τον έχουμε εμείς οι νέοι πρωτίστως. Όχι μόνο λοιπόν στα οικονομικά και κοινωνικά θέματα αλλά και στα εθνικά. Με αφορμή μια υποτιθέμενη απόδοση τιμών στους νεκρούς ήρωες των Ιμίων οι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του οποίου ηγείται ο Μάνφρεντ Βέμπερ, σε αγαστή συνεργασία με τους Τούρκους έδειξαν τα αισθήματα που τρέφουν για τους Έλληνες οι γραφειοκράτες των Βρυξελών. Αναρωτιέμαι ποιος Σοσιαλιστής και ποιος Τούρκος παίρνει με θράσος το δικαίωμα να μου υποδεικνύει ποιον ήρωα να τιμήσω στη δική μου πατρίδα. Δεν με ενδιαφέρει να ζητιανέψω τη φιλία τέτοιων ατόμων πάρα μόνο να τους κάνω πόλεμο διότι οι ήρωες είναι άπειρες φορές πιο άξιοι από κάτι τέτοια προδοτικά ανθρωπάκια τα οποία ξεπουλούν την Ευρώπη των Εθνών για μια καρέκλα και ένα μισθό. Το όραμα της Ευρώπης των Εθνών θα μας καθοδηγεί στο δύσκολο αυτό αγώνα. Δεν πρόκειται πλέον για μια ακαθόριστη και ασαφή ιδέα αλλά για την εθνική βιολογική και φυλετική επιβίωση μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ε. Α.

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση – ΒΙΝΤΕΟ

Και ενώ το άρωμα Σ.ΑΝΕΛ απλώνεται σιγά σιγά παντού, ίσως για να καλύψει την μπόχα που έχει ξεχυθεί, συγχρόνως επικρατεί στην ρημαγμένη χώρα και ένας άκρατος Λαϊκισμός και πλήρη ασυδοσία. Εν ονόματι αυτής της πλειοψηφίας των Δημοκράταρων ψευτοκουμμουνιστών με δεξιές τσέπες, δεν ορίζεις πλέον τίποτα. Πρωτίστως δεν ορίζεις Πατρίδα αφού δεν υπάρχουν σύνορα η έχουν αλλάξει και δεν το γνωρίζεις. Δεν ορίζεις την ζωή σου αφού δεν υπάρχει κράτος να στην διαφυλάξει. Δεν ορίζεις το σπίτι σου αφού δεν σου ανήκει όταν πρέπει να συνεχίσεις να πληρώνεις τα συνεχώς μετονομαζόμενα χαράτσια τους. Δεν ορίζεις ούτε ότι ψιλοοικονομίες από εργασία ετών μπορεί να είχες στις ντόπιες Τράπεζες, φορολογημένες και πετσοκομμένες ήδη, αφού κάθε μέρα ακούς περί κουρεμάτων καταθέσεων και μη ρευστότητας τραπεζών. Καταφέραμε όμως να ορίσουμε μέσα στην πλήρη ισοπέδωση ζωής και ηθών μας, το είδος της Εξουσίας που θέλαμε σε ότι ανθελληνικό και ανεξέλεγκτο συνονθύλευμα μπορούσε να στηθεί με μορφή Κυβέρνησης. Το μέλλον σίγουρα μας ανήκει!. Τώρα τι μέλλον θα είναι αυτό και για ποιους εδώ υπάρχει ένα ερώτημα. Αν πρόκειται να μου το εξασφαλίσουν όλοι αυτοί οι εκκεντρικοί Ανθέλληνες που πήραν σβάρνα τας Ευρώπας ζητώντας πότε ελεημοσύνη, πότε παράταση και πότε ανοχή στα προβλήματα που αυτοί μαζί με τους έξω μας δημιούργησαν, δεν βγαίνει από καμία λογική. Από την μια πλευρά είναι ένας λαός πνιγμένος στα προβλήματα του που δέχεται την Ελπίδα ως πανάκεια όλων και από την άλλη ευτυχώς που υπάρχει και ένα σύνολο Πατριωτών που παραμένουν Έλληνες πατριώτες και δεν θέλουν τέτοιο τέλος για την Ελλάδα εν ονόματι της Ευρώπης.. Αυτή η μερίδα Πατριωτών εκπροσωπείται από την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας την Χρυσή Αυγή, όσο και να θέλουν να το λασπολογήσουν, κρύψουν, αποτελειώσουν, θάψουν όλοι οι ιθύνοντες. Άδικος ο κόπος τους. Πόσο χρόνο αλήθεια χρειάζονται για να καταλάβουν ότι άλλη λύση εκτός της Χρυσής Αυγής δεν θα υπάρξει;

Άννα

Γ. Γερμενής: “Καμία υποχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας” – ΒΙΝΤΕΟ

Προχθεσινές προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης:

Στα οικονομικά, σου προαναγγέλουν νέο μνημόνιο, με διαφορετικό όνομα!

Στα εθνικά, σου «πλησιάζουν» την πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων!

Στην απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, σου βάζουν βόμβα στην σύνθεση της ελληνοχριστιανικής σου κοινωνίας!

Και στην πρωτογενή παραγωγή; στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες; στην σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδος με την Ρωσία; δεν σου λένε κουβέντα! τσιμουδιά!

Και, κάτι το χειμωνιάτικο λες και μένει μόνιμα κρεμασμένο στον κρύο αέρα της δειλής σου αμφιβολίας

Και σε χαστουκίζει άπονα και ανελέητα στο πρόσωπο

Χωρίς κάν να σε ρωτά.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-11-febrouariou-2015#ixzz3ROiXhDxX

Exit mobile version