Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κέρκυρα, Αθήνα

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, για την ομιλία του Συναγωνιστή Νίκου Λεμοντζή με θέμα τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Ο Συναγωνιστής μας είχε την ευκαιρία να αναλύσει εκτενώς και με κάθε λεπτομέρεια στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, πως ο διαρκής πολιτικός Αγώνας που όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δίνουμε καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες, ειδικά τους τελευταίους 17 μήνες με τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας να είναι παρανόμως φυλακισμένοι από το καθεστώς των κλεπτοκρατων, είχε ως αποτέλεσμα την εδραίωση της Χρυσής Αυγής ως τη μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση, ως τη μοναδική αυθεντική φωνή αντίστασης του Ελληνικού λαού που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας του.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλους τους Κερκυραίους Συναγωνιστές, να συνεχίσουν με την ίδια ένταση, με την ίδια αξιοπρεπή στάση, με την ίδια θέρμη τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος. Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως το καθεστώς θα συνεχίσει την προσπάθεια του για να μας τρομοκρατήσει, όπως έπραξε δολοφονώντας με άνανδρο τρόπο τους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, θα συνεχίσει να μας αποκλείει από τον δημόσιο διάλογο, θα συνεχίσει να μας λοιδορεί και να μας συκοφαντεί. Όμως όλοι μας γνωρίζουμε πολύ πιο καλά ότι η αγάπη μας για την Πατρίδα, η Πίστη μας προς τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, είναι πολύ πιο δυνατές από κάθε τέτοια προσπάθεια του σάπιου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο του Πυρήνα Κέρκυρας με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Νίκο Λεμοντζή, συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Αφιώνας της Κέρκυρας, καταθέτοντας στεφάνι κατά την τελετή μνήμης για τον Ήρωα αξιωματικό Έκτορα Γιαλοψό. Άκρως ένθερμη ήταν η υποδοχή, που οι κάτοικοι του χωριού επεφύλαξαν στους Συναγωνιστές μας παρά την τραγική προσπάθεια των τοπικών Αρχών (Δήμος, ΕΛ.ΑΣ. ) να δημιουργήσουν ένα αστυνομοκρατούμενο κλίμα, δίχως λόγο, σε μια τελετή μνήμης στην οποία ο μοναδικός πολιτικός φορέας που παρίσταται συνεχώς επί σειρά ετών είναι η Χρυσή Αυγή.

Όσο κι αν κάποια κέντρα θέλουν να μας αποκλείσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει με τέτοιες «κουτοπονηριές» και με τέτοια, άθλια στημένα, τεχνάσματα. Η Χρυσή Αυγή, για μια ακόμη χρονιά τίμησε τον Ήρωα Έκτορα Γιαλοψό, έναν αξιωματικό που με την θυσία του στον βωμό του καθήκοντος θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, στο διηνεκές,  για όλους εμάς τους αγωνιστές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων της Χρυσής Αυγής και Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, Νίκος Λεμοντζής, στο ειδησεογραφικό portal cnews.ch.

Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn114#ixzz3RQ62POA9

Exit mobile version