Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κατακόκκινο αίμα νερό δεν γίνεται – Χειροκροτήματα Συριζαίων αλά Τσαουσέσκου

Το κατακόκκινο αίμα νερό δεν γίνεται - Χειροκροτήματα Συριζαίων αλά Τσαουσέσκου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης  η χαρά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ήταν έκδηλη και λογική. Αλλά ανάμεσα σε αυτό το συνονθύλευμα αριστερών, μαρξιστών, λενινιστών, δεξιών, ριζοσπαστών, οπορτουνιστών, ρεβιζιονιστών και “μαϊμού” εθνικιστών ξεχώριζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα τα απολωλότα πρόβατα του ΚΚΕ.

Το μέγα ερώτημα που θα σας υποβάλλω είναι το πώς ξεχωρίζουν αυτοί από τους άλλους;

Είναι πολύ απλό να το διαπιστώσετε παρακολουθώντας το βίντεο προσεκτικά και ειδικά τα μπροστινά καθίσματα όπου οι συγκεκριμένοι σύντροφοι χειροκροτούσαν ρυθμικά θυμίζοντας το πάλαι ποτέ σοβιέτ, τα συνέδρια του ΚΚΕ και κυρίως τις μαζώξεις του μεγίστου Νικολάε Τσαουσέσκου κολλητού και μέγα χορηγού του ΚΚΕ εσωτερικού.

Όσο και να θέλουν κάποιοι να περάσουν άλλα μηνύματα η χαρά δεν τους αφήνει να κρυφτούνε…  ήταν, είναι και θα παραμείνουν αθεράπευτοι κομμουνιστές.

Ας είναι καλά η ψοφοδεξιά που τους έδωσε την δυνατότητα να αναστηθούν και να κυβερνήσουν, φτάνοντας στο σημείο να εκλέξουν τέσσερις βουλευτές από τους πέντε στο εθνικιστικό προπύργιο της Μεσσηνίας μας.

Δημήτρης Κουκούτσης
Πρώην βουλευτής Μεσσηνίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-katakokkino-aima-nero-den-ginetai-cheirokrothmata-surizaiwn-ala-tsaouses#ixzz3RVsed4wK

Exit mobile version