Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Θεωρώ ότι είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να στηρίζει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει χρέος 300 δισ συν 30% είναι άνεργοι και το 60% για 15-25 ετών. Ένας στους τρεις Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χορηγήσει σε αυτούς τους ανθρώπους την ελληνική ιθαγένεια και να θεσπίσουν οικογενειακές επανενώσεις. Η μέση μουσουλμανική γυναίκα έχει 5 παιδιά.

Οι παράνομοι μετανάστες είναι κυρίως οικονομικοί μετανάστες που θέλουν να πάνε στη Βόρεια Ευρώπη και η Ελλάδα εμποδίζει αυτό χάρη στο κλεφτο πασοκ για την υπογραφή του Δουβλίνου ΙΙ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κάνει μακριά με το Δουβλίνο 2 και την απέλαση τους για παράνομη είσοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θέσει τους Έλληνες πρώτη στις προτεραιότητές τους και όχι των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι δεν θέλουν να είναι στην Ελλάδα. Όσο για τη χορήγηση των μεταναστών δεύτερης γενιάς στην ελληνική ιθαγένεια αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ιθαγένεια από τις χώρες όπου γεννήθηκαν οι γονείς τους.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει τις λύσεις που είναι οι μαζικές απελάσεις για παράνομη είσοδο. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Γ Ε.

Τσίπρας: Μετά από εμάς δεν θα έρθει η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ό αποτυχημένος πολιτικάντης με το ΠΑΣΟΚ του Εθνικού ολετήρα Σημίτη, Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή που έχει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ υποστηρίζει και εξυμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ.Ό μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής έκανε και αυτός την στροφή που έκαναν οι καναλάρχες και εργολάβοι που εργάζεται και η Ελληνική πλουτοκρατία όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ας του πει κάποιος ότι οι Αριστερές κυβερνήσεις μορφής ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν εκπομπές τύπου LIFE STYLE όπως αυτές που παρουσιάζει με την γυναίκα του και ένα χαζοχαρούμενο σχήμα που τον συντροφεύει. Οι αριστερές κυβερνήσεις δεν θέλουν βόλτες με Φεράρι στο Μονακό σαν αυτές που έκανε την εποχή του Σημίτη(Ααρόν Αβουρής)την περίοδο της εικονικής και ελεεινής πραγματικότητας. Χρυσά συμβόλαια κάνατε με τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή Το να βρίζουν την Χρυσή Αυγή κάποιοι σαν εσένα είναι τιμή και όχι ύβρις. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους νταβατζήδες και τους υπαλλήλους αυτών.

Ι.Π.

Θεοδωράκης – Ποτάμι: Μην κάνετε εξεταστικές γιατί θυμώνει τ’ αφεντικούλι μου!

Γεια σας καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα. Άκουσα σήμερα τον Παφίλη του κκε να λέει αντέξαμε στον αγώνα και δεν υποχωρήσαμε.. δεν υποχώρησαν που; Τους βάλανε φυλακή και είχαν ακόμα το ίδιο φρόνημα; Τους πήραν την χρηματοδότηση και δεν είχαν λεφτά να προβάλλουν το πρόγραμμα τους; Τους έκοψαν από κανένα βουλευτή και μείνανε με κουτσουρεμένη παράταξη χωρίς δικαίωμα να ψηφίζουν και να μιλάνε μέσα στην βουλή; ευτυχώς που δεν φθάσανε στο σημείο να σας πουν απαγορεύεται να αναπνέετε. Τους έκοψαν την άθλια παρουσία τους από τα πουλημένα ΜΜΕ και τους στέρησαν τον λόγο να μιλούν και να λένε τις ιδέες τους-τα ψέματα τους Τι τους στέρησαν τελικά και λένε ότι άντεξαν; Τον λόγο τα χρήματα την παρουσία. Ενώ στη Χρυσή Αυγή στέρησαν τα πάντα και έφτασε στη τρίτη θέση.

Δ.Ν.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 915 (με δώρο DVD “IMIA 2015”)

Κύριε Διευθυντά. Με αφορμή τον λυσσαλέο και απίστευτα βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Βαρόνου των ΜΜΕ και Εθνικού Εργολάβου Κ. Μπόμπολα, κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα ήθελα να παραθέσω τα παρακάτω:

Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης, απλός ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διαβάζοντας ένα ακόμη λιβελογράφημα της εφημερίδος ΕΘΝΟΣ (Σημ.: αφού την διαβάσω επιστρέφω στο περίπτερο την εφημερίδα, ώστε να μείνουν τα χρήματα στον περιπτερά και να μην πάει ούτε ένα σεντς στον άνθρωπο που λυμαίνεται την πατρίδα και την οικογένειά μου ), ένοιωσα για μία ακόμη φορά υπερήφανος για την επιλογή μου να στηρίζω το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η υπερηφάνεια αυτή αλλά και η ψήφος μου είναι απόλυτα συνειδητή και την εκφράζω δημόσια και με πάθος, με πολιτισμένο διάλογο και επιχειρηματολογία κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία.

Αν και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα πολεμά με λύσσα την Χ.Α. θα αρκούσε από μόνο του, να στηρίξει απόλυτα και αταλάντευτα την επιλογή μου αυτή.

Η εφημερίδα ως γνωστόν είναι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ο οποίος επί δεκαετίες ρουφάει με λαιμαργία το αίμα της οικογένειάς μου και των συμπατριωτών μου, του βαρόνου των ΜΜΕ που καθορίζει την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας μου.

Ο άνθρωπος που με τα κανάλια, τις εφημερίδες, τα έντυπα και τα δημοσιογραφικά αλλά και πολιτικά μίσθαρνα ανθρωπάκια που είναι γραμμένα στο payroll των εταιρειών του, ελέγχει απόλυτα το σύστημα προς ίδιον όφελος, με αποτέλεσμα να λυμαίνεται τα δημόσια έργα της χώρας και όχι μόνο.

Ο άνθρωπος που όποια βρώμικη πέτρα και να σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω, είτε αυτή λέγεται εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στις Σκουριές, είτε εταιρεία χρυσού στο Κιλκίς – με αναμενόμενο όφελος κοιτασμάτων ύψους 8,5 δις ευρώ -, είτε διόδια, είτε σκουπίδια, είτε αναθέσεις στην ΕΛΑΚΤΩΡ και την ΑΚΤΩΡ ΑΕ,

Την ώρα που ο λαός λιμοκτονεί και μαθητές λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία, οι εταιρείες του εθνικού εργολάβου χρωστάνε δισεκατομμύρια ευρώ για την αποπληρωμή των οποίων οι εντελλόμενες από τον ίδιο κυβερνήσεις, τσακίζουν μισθούς και επιδόματα του κοσμάκη.

– Εταιρεία – «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» – MEGA, χρωστάει 123.500.000 ευρώ. Επιβραβεύθηκε μάλιστα και με δάνειο – σκάνδαλο 98.000.000 ευρώ

Εταιρεία «ΕΛΑΚΤΩΡ» χρωστάει 1.700.000.000 ευρώ

– Εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ» χρωστάει 164.000.000 ευρώ

ενώ την ίδια ώρα ο μεγαλοεργολάβος κυκλοφορεί ελεύθερος με πολυτελή σκάφη αναψυχής εις υγείαν των ηλιθίων Ελλήνων.

Θα λογοδοτήσει ποτέ ο μεγαλοεργολάβος και ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ αν εμπλέκεται ή όχι σε σωρεία σκανδάλων;

1. Σκάνδαλο λιγνιτωρυχείων Βεύης -ΔΕΗ ;

2. Σκάνδαλο ορυχείων χρυσού ΚΙΛΚΙΣ – 91.000 στρέμματα με κοιτάσματα πλέον των 8,5 δις ευρώ;

3. Σκάνδαλα οπλικών συστημάτων με αναθέσεις 651 εκατ. ευρώ, 657,5 εκατ. ευρώ και 919,1 εκατ. ευρώ σε αντισταθμιστικά οφέλη της εταιρείας ΑΠΕΛΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ συμφερόντων Μπόμπολα ;

4. η εταιρεία ΑΠΕΛΑ ΤΕΧΝ. ΑΕ συστήθηκε ξαφνικά την 11 Νοε. 2002 και σε 14 ημέρες, 25 Νοε. του ίδιου έτους της ανέθεσε η κυβέρνηση εξοπλισμούς με τα παραπάνω απίστευτα ποσά 

5. Σκάνδαλο Ψυτάλλειας – ΕΥΔΑΠ. 

6. Σκάνδαλο ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ, σήραγγες Καλλίδρομου Όρθρυς. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει υποκύψει στο σύστημα της διαφθοράς και το μόνο κόμμα που δεν διαπλέκεται με τους αχόρταγους βαρόνους των ΜΜΕ οι οποίοι χειραγωγούν την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Είναι πασιφανές λοιπόν για ποιο λόγο η Ναυαρχίδες των συμφερόντων του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα – ΕΘΝΟΣ και MEGA – εκτοξεύουν καθημερινά τόνους λάσπης και λυμάτων κατά της Χρυσής Αυγής, και φυσικά ηλίου φαεινότερος ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι υπερήφανος για το κόμμα στο οποίο πιστεύω και έχω εναποθέσει τις ελπίδες για το μέλλον της Πατρίδος και των παιδιών μου.

Περιποιεί δε για μένα ιδιαίτερα μεγάλη τιμή ο λυσσαλέος πόλεμος τον οποίο έχει εξαπολύσει ο πιο μισητός άνθρωπος της χώρας στο κόμμα αυτό.

Με εκτίμηση Γ. Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-12-febrouariou-2015#ixzz3RVvZJwdY

Exit mobile version