Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 53% των Ελλήνων έδωσε εντολή: Να τελειώνουμε με το μνημόνιο

Το 53% των Ελλήνων έδωσε εντολή: Να τελειώνουμε με το μνημόνιο

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί από την Τετάρτη στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανήκουν στο παρελθόν, όχι όμως και το Μνημόνιο που η σκιά του σκεπάζει κάθε ελπίδα ανάκαμψης στον τόπο. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών για όσους επιθυμούν να συνεχιστεί η πολιτική των τελευταίων πέντε ετών.

Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ για ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντιμνημονιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά και το αποτέλεσμα ξεκάθαρο: Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες επιθυμούν πλέον την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του παράνομου χρέους. Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θέλουν να διώξουμε από την χώρα μας, τα κοράκια που θρέφονται από την δυστυχία μας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους πολιτικούς σχηματισμούς όταν ο ίδιος ο λαός αναλαμβάνει την ευθύνη και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς κινδυνολογίας από την προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Οι Έλληνες απάντησαν στον φόβο με την επιλογή της αποδέσμευσης από τους διεθνείς τοκογλύφους. Απέρριψαν τις απειλές και τους εκβιασμούς και απαιτούν αλλαγή πλεύσης.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι – όχι μόνο στους ψηφοφόρους της, αλλά στο 53% του Ελληνικού λαού! Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με οποιαδήποτε μορφή ή ονομασία, ισοδυναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ της λαϊκής ετυμηγορίας. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μην υλοποιήσει την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Νίκος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-53-twn-ellhnwn-edwse-entolh-na-teleiwnoume-me-to-mnhmonio#ixzz3RYspxFFV

Exit mobile version