Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αδίστακτος Σαμαράς θέλει να κουβαλήσει κλακαδόρους στην επόμενη Κ.Ο της Ν.Δ.

Ο αδίστακτος Σαμαράς θέλει να κουβαλήσει κλακαδόρους στην επόμενη Κ.Ο της Ν.Δ.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το σενάριο ότι η επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο της Ν.Δ δεν θα γίνει στη Βουλή, όπως πάντα συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού! Αρκετοί βουλευτές διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, ακριβώς επειδή θέλουν να αποφύγουν τους κλακαδόρους του Σαμαρά, τους οποίους θεωρούν ως σίγουρο ότι θα καλέσει.

Δεν μπορούν ακόμα να ξεχάσουν τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν το βράδυ των εκλογών, όταν παρά το βαρύ κλίμα που δημιούργησε η συντριβή της Ν.Δ, εν τούτοις, υπήρξαν ορισμένοι χειροκροτητές του Σαμαρά στο Ζάππειο, οι οποίοι προκάλεσαν τη γενική θυμηδία στα τηλεοπτικά πάνελ με τη γελοία εικόνα που δημιουργήθηκε.

Ήδη τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν ολοένα πιο πολύ για τον ευρισκόμενο σε πλήρη ασυναρτησία σκέψεων και λόγων πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος βλέπει πλέον ακόμα και την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ να αδειάζει αυτόν και τους αυλικούς του. Συν τοις άλλοις, αυξάνονται σε καθημερινή βάση ο αριθμός των στελεχών της ΝΔ, τα οποία άμεσα αμφισβητούν είτε την πολιτική γραμμή που ακολούθησε είτε πολύ χειρότερα τον ίδιον. Με δεδομένη την απληστία, την εκδικητικότητα, τη μεγαλομανία και τη μικροψυχία του ανεκδιήγητου αυτού καταστροφέα του Τόπου θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αντίδρασή του στην επιχείρηση εκπαραθύρωσής του από την αρχηγική καρέκλα, όταν αυτή εκδηλωθεί ευθέως.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adistaktos-o-samaras-thelei-na-koubalhsei-klakadorous-sthn-epomenh-k.o-ths#ixzz3RZsBhYjU

Exit mobile version