Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Χθεσινό Eurogroup:

Υποχρεούται στην κατάργηση του ελληνικού Μνημονίου 100%!

Γιατί εξαναγκάζεται απ΄ την δραματική μείωση της κατανάλωσης. Απ την απελπιστική κάμψη των επενδύσεων. Απ την ανθρωπιστική κρίση. Απ τις χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας. Απ τα εκατομμύρια φτωχών και ανέργων συμπολιτών μας. Απ΄ τους ήρωες τους σύγχρονους του Νοστογιέφσκι.

Του Παπαδιαμάντη….

Σ.Μ.

Κουρέλι το κατηγορητήριο: Παραδοχή από το «Ποντίκι» πως η δίκη της Χρυσής Αυγής τινάχτηκε στον αέρα!

Καλησπέρα σε όλους τους ελεύθερους και απροσκύνητους Έλληνες. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Eurogroup,με μια κρίσιμη διαπραγμάτευση σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια ώρα ο Σόϊμπλε δυναμιτίζει το κλίμα και προσδιορίζει ως βάση συμφωνίας τις μνημονιακές πολιτικές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία καταδίκασαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές. Κύριε Σοιμπλε πολεμήσαμε τη Γερμανία δύο φορές στους δύο παγκόσμιους πολέμους και η λογική και τότε έλεγε ότι θα μας νικήσετε. Ασφαλώς και γνωρίζετε ότι πάντοτε οι Έλληνες θα παλεύουν για τη πατρίδα και την Εθνική του ανεξαρτησία. Και τώρα η οικονομική ανεξαρτησία και η εθνική μας υπόσταση διακυβεύονται από τον οικονομικό επεκτατισμό της Γερμανίας, η οποία αποτελεί αιχμή του δόρατος των σιωνιστών τοκοκογλύφων. Πάντα θα είμαστε έτοιμοι για όλα, ώστε να υπερασπιστούμε τη πατρίδα και το μέλλον αυτής της φυλής με μοναδική σημαία εθνικής αντίστασης τη Χρυσή Αυγή.

Κωνσταντίνα.

Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα του Σύριζα: Το 5% των νέων αστυνομικών θα είναι μετανάστες και Ρομά!

Ενοχλήθηκαν οι βουλευτές και ασφαλώς ο πρόεδρος του Ποταμιού, επειδή η φήμη τους ξεπέρασε, ότι είναι υπάλληλοι του εθνικού κατασκευαστή και γνωστών καναλαρχών και βγήκαν στη βουλή να το διαψεύδουν ο ένα μετά τον άλλον. Ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα που ο ρόλος τους έγινε προφανής σε όλους σχεδόν τους Έλληνες και το έδειξαν με κάθε τρόπο. Δυστυχώς για αυτούς δεν πέρασαν ούτε ώρες για να επιβεβαιώσουν ότι στη βουλή βρίσκονται για να υπερασπίζουν τα συμφέροντα του γνωστού μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα. Στη μπαρούφα Καμμένου για επανασύσταση της ΜΟΜΑ, η οποία έγινε για λόγους καθαρά θεατρινισμού, όπως και η αντικατάσταση της σημαίας της ευρωπαϊκής ένωσης με του Βυζαντίου, στη τελετή παράδοσης του ΥΕΘΑ (μοντάζ) έσπευσαν να εκδώσουν ανακοινώσεις ότι αν γίνει επανασύσταση τη ΜΟΜΑ θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω και ότι θα πληγεί ο κατασκευαστικός κλάδος. Ανησυχούν λοιπόν για τον κατασκευαστικό κλάδο το κλάδο που χρέωνε το ακριβότερο χιλιόμετρο κατασκευής στην Ευρώπη. Όταν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες το κόστος κατασκευής ενός χιλιομέτρου δεν ξεπέρναγε στις ποιο απαιτητικές περιπτώσεις το είκοσι χιλιάδες ευρώ ο ελληνικός κατασκευαστικός κλάδος χρέωνε πάνω από εξήντα χιλιάδες ευρώ τρεις φορές παραπάνω. Με αυτό τον τρόπο ο μέγας κατασκευαστής- καναλάρχης κατόρθωσε να γιγαντωθεί και για να μπορέσει να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου μιας και λεφτά υπάρχουν έβαλε τον υπάλληλο του να φτιάξει ένα κόμμα σαν το ποτάμι ώστε να ξέρει τι γίνεται και εκ των έσω.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-febrouariou-2015#ixzz3RZtDhbzV

Exit mobile version