Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δελφίνοι τσικνίζουν τον φον Αντωνάκη, που ετοιμάζει διαγραφές! Ή θα επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις;

Οι δελφίνοι τσικνίζουν τον φον Αντωνάκη, που ετοιμάζει διαγραφές! Ή θα επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις;

Γράφει ο Αντίοχος

Τσικνίζουν (μέρες που είναι…) τον φον Αντωνάκη οι δελφίνοι της νουδούλας και του ετοιμάζουν ανταρσία, που όπως όλα δείχνουν, θα εκδηλωθεί την επόμενη Πέμπτη, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Έτσι, από τη μία γευμάτισαν οι Μεϊμαράκης-Καραμανλής κι από την άλλη όλα τα κορυφαία στελέχη της νουδούλας, με οικοδέσποινα την Μαριέττα Γιαννάκου. Και στις δύο περιπτώσεις, το… μενού ήταν ο φον Αντωνάκης!

Κοινός φόβος όλων, είναι ότι αν συνεχίσει να ηγείται του κόμματος ο φον, μπορεί να έχει την κατάληξη του «αδελφού» κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό ψάχνουν τρόπους να τον τελειώσουν!

Ήδη, έχουν διαφανεί και οι επίδοξοι διάδοχοι (οι «δελφίνοι»): Ντόρα ή Κυριάκος, από την «Αγία οικογένεια», Γλόμπος (Δένδιας), Ευριπίδης Στυλιανίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Δελφίνος είναι και ο Μακοβορίδης, αλλά αυτός το παίζει «παρά τω αρχηγώ», ελπίζοντας να πάρει το χρίσμα από τον Αντωνάκη, αν ο τελευταίος καταλάβει ότι δεν τη γλιτώνει και επιχειρήσει… ηρωική έξοδο.

Ωστόσο, υπάρχει μια σοβαρότατη περίπτωση, να βρεθούν οι δελφίνοι την επόμενη Πέμπτη ενώπιον μιας οδυνηρής εκπλήξεως. Και αντί να διώξουν αυτοί τον Αντωνάκη, να τους διώξει αυτός! Δηλαδή, να προχωρήσει σε διαγραφές όλων όσων κουνηθούν, με σκοπό να κρατήσει πεισματικά τη σφραγίδα της νουδούλας μαζί το μπουμπουκοβοριδαριό, κι όπου πάει! Ελπίζοντας, πως οι διαγραμμένοι δε θα μπορέσουν να φτιάξουν άλλο κόμμα (γιατί θα φαγωθούν μεταξύ τους για την αρχηγία…) και θα σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο; Πολύ πιθανόν, ειδικά αν την Πέμπτη ο φον δεν έχει πάρει τα… χάπια του! Εκτός κι αν επέμβουν οι… μεγάλες δυνάμεις (δηλαδή οι διεθνείς προστάτες της νουδούλας και ολόκληρου του μεταπολιτευτικού κατεστημένου) και για λόγους ισορροπίας του συστήματος, αναλάβουν να «καθαρίσουν» αυτοί τον φον Αντωνάκη και να επιβάλλουν εκείνον που θεωρούν βολικότερο από τους υπόλοιπους.

Βλέπετε, εκτός των άλλων, υπάρχει τώρα και η Χρυσή Αυγή και οι «μεγάλες δυνάμεις» φοβούνται ότι μόνον αυτή θα επωφεληθεί από το κλίμα διάλυσης της ΝΔ, σε συνδυασμό με τις γενικότερες εξελίξεις (νέο Μνημόνιο και αποτυχία των Τσιπροκαμμένων)! Κι αυτό πρέπει να το αποτρέψουν… Ή τουλάχιστον, να προσπαθήσουν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-delfinoi-tsiknizoun-ton-fon-antwnakh-pou-etoimazei-diagrafes-h-tha-epemb#ixzz3Rkq46gGw

Exit mobile version