Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Δυτική Αττική

Την Παρασκευή 13-2-2015 στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από το συναγωνιστή βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο. Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής Απόστολος Μπέλμπας καλωσορίζοντας τον βουλευτή της Β΄ Αθηνών και Αρκά στη καταγωγή, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στα καθήκοντα του. Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο βουλευτής ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στο χρέος. Εξήγησε τι είναι το επαχθές χρέος και πως αυτό δημιουργήθηκε. Τόνισε δε ιδιαίτερα τι έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα παλαιότερα. Αναφέρθηκε στις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας προς τη πατρίδα μας και πως θα πρέπει να τις διεκδικήσουμε στο μέλλον.

Μίλησε για το παραδικαστικό κύκλωμα και την παράγκα Αθανασίου-Ντογιάκου καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Τέλος αναφέρθηκε στη κυβέρνηση και τις κυβιστήσεις που κάνει παίρνοντας πίσω, όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες που η ίδια είχε κάνει στον ελληνικό λαό, καθώς και στην επικίνδυνη τροπή που έχουν πάρει τα εθνικά μας θέματα σε όλα τα επίπεδα από τους εθνομηδενιστές του Σύριζα.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Βουλευτή Β’  Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου .Ο Συναγωνιστής μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές  εξελίξεις και ακολούθησε συνομιλία με τους παρευρισκόμενους. Στο πέρας της όμορφης εκδήλωσης άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα. Δεκάδες Συναγωνιστές μοίρασαν την εφημερίδα του Κινήματος και φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn118#ixzz3RnL6Jckd

Exit mobile version