Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάνουν αέρα στο πολιτικό πτώμα της ψοφοδεξιάς – Σφαγή στο απόκομμα της Συγγρού για την διαδοχή

Κάνουν αέρα στο πολιτικό πτώμα της ψοφοδεξιάς - Σφαγή στο απόκομμα της Συγγρού για την διαδοχή

Ανοιχτά στο παιχνίδι της διαδοχής, αλλά και της σφαγής έχουν μπει οι δελφίνοι στο απόκομμα της Συγγρού. Τα συμπέρασμα από τις έριδες που εκδηλώνονται πια ανοιχτά στην ψοφοδεξιά είναι δύο: 1) Ο πολιτικός βίος του σκευωρού Σαμαρά έχει λάβει οριστικά τέλος και 2) Τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας μειώνονται αισθητά με τους τελευταίους πατριώτες ψηφοφόρους να εισρέουν μαζικά προς την Χρυσή Αυγή.

Σε συνέχεια των μαχαιρωμάτων που έχουν ξεκινήσει από την πανωλεθρία της ΝΔ στις εκλογές και μετά, η Μαριέττα Γιαννάκου καλεί τον βουλευτή Μεσσηνίας να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα, δηλώνοντας στον Real Fm: “Πρέπει να εκφραστούν η ανησυχία για τον Τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους. Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι μια μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίσει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα».

Εντωμεταξύ με αφορμή την αισχρή μνημονιακή δήλωση του ΕΛΚ ανοιχτά την δυσαρέσκειά τους και ευθύνη στον Σαμαρά καταλόγισαν οι Μιχελάκης, Ντόρα και Κυριάκος. Πρώτος ο Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος, μέσω Twitter, έκανε λόγο για «Απαράδεκτο ψήφισμα από το ΕΛΚ και απαράδεκτη αποδοχή από την ελληνική αντιπροσωπεία», η Ντόρα δήλωσε στον λογαριασμό της στο Twitter «Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες», ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι η διατύπωση στο ψήφισμα του ΕΛΚ θα μπορούσε να είναι λίγο «διαφορετική».

Τον Σαμαρά και τις μνημονιακές του εμμονές από την άλλη υπερασπίστηκαν ο Σιούφας και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Με λίγα λόγια… μύλος! Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου που είναι και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του αποκόμματος αναμένεται η μάχη του Αρμαγεδών και το ενδεχόμενο της διάσπασης (αφού ο Σαμαράς δεν ξεκολλά από την καρέκλα ούτε με οξυγονοκόλληση…) είναι ανοιχτό.

Έτσι το πρώτο και τελευταίο καλό που θα κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας στην χώρα μας είναι ότι θα οδηγήσει την πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά στον δρόμο του Πασόκ. Στην εξαΰλωση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanoun-aera-sto-politiko-ptwma-ths-psofodejias-sfagh-sto-apokomma-ths-suggr#ixzz3RoWYZpXM

Exit mobile version