Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συγκυβερνώντες φέρνουν σύμφωνο συμβίωσης για τα «ομόφυλα» ζευγάρια… Έπεται ο γάμος!

Οι συγκυβερνώντες φέρνουν σύμφωνο συμβίωσης για τα «ομόφυλα» ζευγάρια… Έπεται ο γάμος!

Γράφει ο Αντίοχος

Έρχεται άμεσα προς ψήφιση στη βουλή η ρύθμιση που θα προβλέπει το σύμφωνο συμβίωσης και για τα «ομόφυλα ζευγάρια», σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ. Επρόκειτο βεβαίως για μια προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία επιχείρησε να κάνει πράξη η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, καθώς είχε συμπεριληφθεί στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αλλά απεσύρθη άδοξα για τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Προφανώς, η συγκεκριμένη ρύθμιση θα χρησιμοποιηθεί από τους Τσιπροκαμμένους για να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας, αμέσως μετά την (αναμενόμενη…) μνημονιακήκωλοτούμπα.

Το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο ποιοι θα ψηφίσουν τη ρύθμιση αυτή, που θα αποτελέσει το προοίμιο της καθιέρωσης του γάμου των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων». Πιθανότατα, το κόμμα Καμμένου να την καταψηφίσει –για να μη χαλάσει το δήθεν εθνικοπατριωτικό και ορθόδοξο προφίλ του-, εφόσον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δε χρειάζονται οι ψήφοι του για να περάσει άνετα από τη βουλή, καθώς θα την ψηφίσουν το Ποτάμι και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚΕπίσης, ενδιαφέρον θα έχει και η στάση της νουδούλας, που μπορεί να αντιμετωπίσει… εσωκομματικό πρόβλημα. Η σημερινή ηγεσία της, αν και θέλει να υπερψηφίσει τη ρύθμιση, πιθανότατα δε θα δώσει τέτοια γραμμή, για τους… γνωστούς λόγους (φόβος Χρυσής Αυγής). Ωστόσο, πολλοί βολευτές της είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους (και ο νοών νοείτω…).

(ΥΓ): Άντε, και στις χαρές τους οι… λεύτερες!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-sanel-fernoun-sumfwno-sumbiwshs-gia-ta-omofula-zeugaria-epetai-o-gamos#ixzz3Rp8xOWiW

Exit mobile version