Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Τρίκαλα, Καλαμάτα

Στην κατάμεστη από κόσμο Τοπική Αχαρνών – Φυλής – Καματερού, ο συναγωνιστής μαθηματικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Αλεξανδράκης ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος για την Εθνική Οικονομία σε μια απάντηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Τόνισε ότι εάν η τωρινή κυβέρνηση προτίθεται να έρθει σε ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, τότε εμείς θα την στηρίξουμε στην προσπάθειά της αυτή. Άλλωστε, η διαγραφή του επαχθούς και παράνομου χρέους αποτελεί πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και το διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις χρόνια τώρα.Ο συναγωνιστής έκανε λόγο επίσης για τον περίφημο λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο τόσο φλογερά εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, αλλά προφανώς, τώρα που έγινε κυβέρνηση τον ξέχασε. Τι έγινε με τα χρήματα που δόθηκαν σε μίζες; Κανένας έλεγχος και ουδείς ατιμώρητος, φυσικά, αφού οι μόνοι εγκληματίες σε τούτη την χώρα είναι οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης ανέφερε την επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στην πρωτογενή παραγωγή, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε σιγά-σιγά από την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή δεν παράγει σχεδόν τίποτα και, ακόμη και προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στην χώρα μας, εμείς τα εισάγουμε! Ο Τσίπρας όμως, δεν έχει αναφέρει τίποτα για πρωτογενή παραγωγή, αντιθέτως, ένα από τα πρώτα μελήματα της νέας κυβέρνησης είναι η νομιμοποίηση των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών, έτσι ώστε να αφανιστούμε σταδιακά εντελώς ως Έθνος.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη αυτήν την στιγμή που μπορεί να κοντράρει τους διεθνείς τοκογλύφους, γι αυτό την πολεμούν με τόση λύσσα. Γι αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κίνημά μας, διαδίδουμε παντού τις θέσεις μας και εξηγούμε σε φίλους και γνωστούς ότι όλοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας. Είναι καιρός κάποιος να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν τον Τόπο και όχι με το πόσο όμορφα μιλάει ο κάθε Βαρουφάκης, ή τι ρούχα φοράει. Και αυτή η επιτυχημένη ομιλία έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Τρικάλων: Σε μια εποχή που το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο σιωπά για κάθε Εθνικό θέμα, σε μια εποχή που οι μνήμες του Έθνους “πρέπει” να “ξεχαστούν”, σε μια εποχή που ο στόχος της Εθνικής ολοκλήρωσης έχει πάψει να είναι στόχος για αυτούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι εδώ. Εμείς “δεν ξεχάσαμε”, εμείς δεν σιωπούμε. Έτσι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στα κατάμεστα για μια ακόμη φορά γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε ομιλία για την επέτειο της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Ομιλήτρια ήταν η συναγωνίστρια από την Τ.Ο της Λάρισας Μαρία Ψωμιάδου, η οποία με εμπεριστατωμένο τρόπο και ιστορικά στοιχεία, ανέλυσε την πορεία του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος και την διαχρονικά άθλια στάση του πολιτικού κατεστημένου, για το μεγάλο αυτό Εθνικό θέμα. Για εμάς τους εθνικιστές, τόνισε η ομιλήτρια, ο αγώνας για την δικαίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού θα συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του. Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Κατάμεστα τα γραφεία μας στην ομιλία του Σαββάτου (14/2) με θέμα ”ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ”. Μικρά αποδείχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας από την μεγάλη προσέλευση οπαδών και υποστηρικτών του κινήματος μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε πανελλαδικό με τις κατά τόπους τοπικές όλης της επικράτειας να πλημυρίζουν από κόσμο, στέλνοντας ταυτόχρονα αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στους διώκτες μας/πολιτικούς μας αντιπάλους που ακόμα ονειρεύονται την διαλυμένη/φοβισμένη Χρυσή Αυγή (Ξυδάκι  ..). Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, μέλος του 5μελούς της Τ.Ο. Καλαμάτας, ο οποίος ανάγνωσε στους παρευρισκόμενους το άρθρο του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου με θέμα ”Δια τον Φόβον Της Χρυσής Αυγής”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς και πρώην υποψήφιος βουλευτής, συναγωνιστής Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας είναι η μοναδική φωνή της αλήθειας και των εθνικών συμφερόντων της πατρίδας μας και πάνω σε αυτά τα σοβαρά θέματα οι θέσεις του κινήματος μας είναι αμετάκλητες. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον προεκλογικό αγώνα που έγινε τόσο σε επίπεδο Μεσσηνίας όσο και σε πανελλαδικό, επισημαίνοντας το γεγονός ότι παρόλο που ο αγώνας αυτός ήταν ένας άνισος αγώνας, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια της ”ισότιμης” δημοκρατίας τους και να είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω βάζοντας το συμφέρον της πατρίδας μας πάνω από όλα συνεχίζοντας τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό της αγώνα, με πίστη στον παράνομα έγκλειστο στα κελιά της τιμής Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, πηγή της θέλησης μας και πίστης μας για τον αγώνα μας, για μια πραγματικά ελεύθερη και εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Αλευράς Λυκούργος. Ο συναγωνιστής μίλησε για την παραίτηση του από την θέση του Γραμματέα τονίζοντας ότι στη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν παλαιοκομματικοί καρεκλοκένταυροι και πρέπει να δίνονται ευκαιρίες για όλους όσους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνοντας υπεύθυνα καθήκοντα. Επίσης τόνισε ότι η παραίτηση του δεν είναι παραίτηση από την Χρυσή Αυγή αφού ο ίδιος όπως τόνισε έχει την τιμή να είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής, προσφέροντας με την συμμετοχή του στον αγώνα του κινήματος μας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό. Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Αλευράς Λυκούργος ευχαρίστησε τα μέλη του 5μελούς της Τ.Ο. Καλαμάτας για την πίστη και αφοσίωση τους στον αγώνα του κινήματος μας και κυρίως στον Αρχηγό μας εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία να συνεχιστεί το ίδιο με τον καινούργιο Γραμματέα της Τ.Ο. Καλαμάτας. Τέλος ο συναγωνιστής κάλεσε στο βήμα τον νέο γραμματέα της Τ.Ο. Καλαμάτας συναγωνιστή Γιαννακόπουλο Γεώργιο.

Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο νέος Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος ο οποίος ξεκινώντας τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή η θέση του Γραμματέα, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη τονίζοντας ότι με πίστη στην ιδεολογία μας στον Αρχηγό μας και πάνω από όλα στην Πατρίδα μας θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της επιλογής αυτής. Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην σημερινή εκδήλωση της Τ.Ο. Καλαμάτας επισημαίνοντας ότι κύριος στόχος είναι να είμαστε όλοι στις επάλξεις με συνεχείς ενημερωτικές εξορμήσεις κοντά στον ακόμα δοκιμαζόμενο Έλληνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn119#ixzz3RuPCIir2

Exit mobile version