Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «Δερβενάκια» του Σαμαρά και των ΜΜΕ

Τα «Δερβενάκια» του Σαμαρά και των ΜΜΕ

Ο κουρνιαχτός των εκλογών έχει αρχίσει να κατακάθεται και η εικόνα του μετεκλογικού τοπίου κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο καθαρή. Κι όσο το τοπίο καθαρίζει, τόσο περισσότερο οι πολίτες αυτής της χώρας συνειδητοποιούν το μήνυμα των αποτελεσμάτων και βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ένα πολιτικό κόμμα που διώχθηκε απηνώς με όλα τα μέσα που διέθετε το κατεστημένο αυτής της χώρας, νόμιμα και παράνομα, στάθηκε όρθιο και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη. 

Το ηχηρό αυτό ράπισμα του κατεστημένου και των ξένων προστατών του, τέμνει την σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος και αναδεικνύεται σε ορόσημο για τη διάσωση της πατρίδας μας.

Όμως το πιο σημαντικό μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ότι η περίφημη «τέταρτη εξουσία», τα παντοδύναμα ΜΜΕ, που κατέλυσαν κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ελευθεροτυπίας στο βρώμικο πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής, υπέστησαν ταπεινωτική ήττα. Μια ήττα που οριοθετεί τις πραγματικές τους δυνατότητες, πολύ πιο κάτω από ό,τι νόμιζαν και διαλαλούσαν. 

Μια ήττα που οφείλεται εξ’ ολοκλήρου στο μεγαλείο της ελληνικής ψυχής. Μια ήττα που σημαίνει νίκη του Ελληνισμού που είναι αποφασισμένος να ζήσει και θα ζήσει. Μια ήττα που σημαίνει νίκη του φωτός επί του σκότους, του ήθους ενάντια στη βαρβαρότητα της οικονομικής ολιγαρχίας.

Μια νίκη που στέλνει προς κάθε κατεύθυνση και προς όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του πλανήτη, το διαχρονικό μήνυμα του Ελληνισμού: «Ότι αρχή και τέλος παλαιόθεν και ως τώρα όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δε μπορούνε τρώνε από εμάς και μένει και μαγιά».

Αυτή η μαγιά που σήμερα δεν είναι άλλη από το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, είναι εδώ. Είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και πολύ σύντομα θα «φουσκώσει» μέσα στο εκλογικό σώμα που θα την αναδείξει πρώτη. 

Η ήττα όμως που υπέστη ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο και ιδιαιτέρως τα ΜΜΕ, ακολουθώντας τις αθεμιτουργίες του Σαμαρά – Πασά (τέως μνημονιακού «πρωθυπουργού» και νυν …. «Μορά Βαλεσή» της Νέας «Δημοκρατίας») είναι τέτοια, που μόνο με την καταστροφή… του Δράμαλη στα Δερβενάκια μπορεί να παραλληλισθεί. Για αυτό και παραφράζοντας τα λόγια του αξιαγάπητου γνωστού δημώδους ποιήματος, τους αφιερώνω τους παρακάτω στίχους:

Φύσα μαΐστρο δροσερέ κι αγέρα του πελάγου
να πας τα χαιρετίσματα στου Σαμαρά τη μάνα
του Σαμαρά οι μπέηδες,του Σαμαρά οι αγάδες
στα Δερβενάκια κείτονται στο χώμα ξαπλωμένοι

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-derbenakia-tou-samara-kai-twn-mme#ixzz3RuPboLBz

Exit mobile version