Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουάου, η παραμύθα συνεχίζεται! Ο Βαρουφάκης συναντάται ξανά με τον “εξοστρακισμένο” Ντάισελμπλουμ

Ουάου, η παραμύθα συνεχίζεται! Ο Βαρουφάκης συναντάται ξανά με τον “εξοστρακισμένο” Ντάισελμπλουμ

Μετά την περίφημη, σκηνοθετημένη ρήξη κυβέρνησης-Τρόικα και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις Βαρουφάκη περί «σαθρού οικοδομήματος με το οποίο δεν συνδιαλέγεται», νέα συνάντηση έχουν σήμερα και προ της έναρξης του Eurogroup o «ουάου» Γιάνης Βαρουφάκης με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Μα καλά, αυτός δεν είναι που υποτίθεται δήλωσε στον Βαρουφάκη πως «σκότωσε την Τρόικα», εισπράττοντας το «ουάου» του υπουργού Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ;

Κι όμως! Οι δυο τους συναντώνται ξανά και ξανά, μέχρις ότου η παραμύθα της «σκληρής διαπραγμάτευσης» μεταξύ Σύριζα και δανειστών θαφτεί στο νεκροταφείο των αριστερών μύθων της Μεταπολίτευσης. Παρών κατά τις πληροφορίες στη συνάντηση θα είναι και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, γεγονός που καταδεικνύει ξεκάθαρα την κοροϊδία που συντελείται στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, πάντοτε με την συνεργία των εγχώριων μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Τόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν επισημάνει με δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με ξένους αξιωματούχους πως η ψευδεπίγραφη ρήξη με τους δανειστές συνοψίζεται στην παρακάτω έκκληση: βοηθήστε τον Σύριζα να παριστάνει την αντιμνημονιακή κυβέρνηση, αλλιώς οι Έλληνες θα στραφούν στην Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ouaou-h-paramutha-sunechizetai-o-baroufakhs-sunantatai-jana-me-ton-ejostrak#ixzz3RuzXdejr

Exit mobile version