Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Εθνικισμός στην Αντεπίθεση

Ο Εθνικισμός στην Αντεπίθεση

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε Κύπρο και σε Ελλάδα δέχτηκε μια ανηλεή επίθεση από το πολιτικό κατεστημένο. Στην Ελλάδα η επίθεση αυτή εκδηλώθηκε αρχικά με την σύλληψη του γενικού γραμματέα του κόμματος Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών του εθνικιστικού κινήματοςΣτην συνέχεια η επίθεση κλιμακώθηκε με την δολοφονική επίθεση κατά των αθάνατων πλέον συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, από αριστεριστές τρομοκράτες. Η συνέχεια γνωστή μια συνωμοσία σιωπής από όλα τα ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονταν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μόνο για να το λασπολογήσουν. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας, η λέξη Χρυσή Αυγή ήταν απαγορευμένη στα τηλεοπτικά πάνελ.

Με τα δεδομένα αυτά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν ένας άθλος για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα μέχρι την τελειωτική κατάρρευση των συκοφαντιών που κρατάνε προφυλακισμένους τον αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Στην Ελλάδα ήρθε λοιπόν η ώρα για την εθνικιστική αντεπίθεση…

Αντίστοιχα στην Κύπρο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) δέχθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μια μεγάλη επικοινωνιακή επίθεση ενορχηστρωμένη τόσο από την καπιταλιστική αριστερά του ΑΚΕΛ όσο και από την ανθελληνική δεξιά του ΔΗΣΥ. Ακόμη μεγαλύτερη επίθεση δεχτήκαμε ως πολιτικό κίνημα μετά από την διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο εγκάθετος του Αττίλα στην Κύπρο και βασανιστής συμπατριωτών μας στον αστυνομικό σταθμό της Κερύνειας, Μεχμέτ Αλή Ταλάτ. Προσπάθησαν τότε να ποινικοποιήσουν και να διώξουν το φρόνημα. Στελέχη μας σύρθηκαν στα κελιά της τιμής με κατηγορίες για πράξεις που δεν διέπραξαν, με μοναδικό στοιχείο ότι είναι στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Οι κατηγορίες του πολιτικού κατεστημένου βεβαίως κατέπεσαν παρά την λύσσα των διωκτών μας και τις φωνές όλων των πολιτικών κομμάτων που ζητούσαν την κεφαλή μας επί πίνακι. Το Κίνημα μας όμως άντεξε και στις Ευρωεκλογές πέτυχε μια περήφανη νίκη αγγίζοντας το 3%, τρομοκρατώντας το πολιτικό σύστημα στην πατρίδα μας.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι κινήσεις του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που από κοινού προσπαθούν να αυξήσουν το εκλογικό μέτρο για είσοδο στην Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην προσπάθειά τους αυτή απαντήσαμε και την προηγούμενη φορά, καλώντας τους να βάλουν για σιγουριά το εκλογικό μέτρο στο 10% όπως και στην Τουρκία, για να μας εμποδίσουν να εισέλθουμε. Οι όποιες κινήσεις τους θα πέσουν στο κενό καθώς κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει το εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση εξόρμησης προς τον κόσμο. Χρόνος στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις δεν πρόκειται να μας δοθεί παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις ή όταν το προβλέπει ο νόμος λίγο πριν τις εκλογές κατά την προεκλογική εκστρατεία. Αυτό όμως δεν πρέπει να πτοεί κανέναν. Αφού λοιπόν δεν μας  δίνεται χρόνος στα ΜΜΕ το εθνικιστικό κίνημα θα βγει στο δρόμο, στα καφενεία και στις πλατείες περνώντας το μήνυμα της εθνικής αντίστασης σε όσους είναι διαθέσιμοι να μας ακούσουν και δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, αυτοί που έχουν ανοικτά τα αυτιά τους είναι πάρα πολλοί. Για το λόγο αυτό άλλωστε προσπαθούν να μας φιμώσουν με κάθε ευκαιρία.

Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν δικαιολογείται να είναι απουσιάζει. Άπαντες οι συναγωνιστές αλλά και φίλοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πρέπει να συστρατευθούν στο πλευρό μας, ερχόμενοι στα πολιτικά μας γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο και συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε εκδήλωση του κινήματος, σε κάθε εξόρμηση σε γειτονιές και χωριά. Διαδίδουμε την ιδεολογία μας στον προσωπικό μας περίγυρο, σπάζοντας την συνωμοσία της σιωπής που επιβάλλεται από τα ΜΜΕ.

Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να βοηθήσει για να επιτευχθούν οι στόχοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που δεν είναι άλλοι από την επιβίωση του Ελληνισμού στις πατρογονικές μας εστίες. 

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnikismos-sthn-antepithesh#ixzz3RwW9aEIr

Exit mobile version