Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τουρκόφρονες του DEB ζητούν ανταλλάγματα μειοδοσίας στην Θράκη για την στήριξή τους στον Σύριζα

Αποθρασυμμένο τελείως το τουρκοκόμμα DEΒ, ζητά από την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή του, να θεσπίσει εδώ και τώρα τα δίγλωσσα τουρκόγλωσσα νηπιαγωγεία, την εκλογή των μουφτήδων, την νομιμοποίηση των εθνοτικών προσδιοριστικών σε φορείς και συλλόγους και όλα εκείνα τα οποία κρίθηκαν παράνομα στην ισχύουσα Συνθήκη της Λωζάννης.

Όχι άδικα βέβαια, αφού οι αυτοχριζόμενοι αριστεροί ”σωτήρες” της χώρας μας δεσμεύτηκαν προεκλογικά να τα πράξουν όλα αυτά, κυκλοφορώντας μάλιστα τα σχέδιά τους για την παράδοση της Θράκης και στην τουρκική γλώσσα ”ως είθισται” άλλωστε, για να μπορέσουν να ωφεληθούν ψηφοθηρικά, ανταλλάσσοντας αναίσχυντα ψήφους με εθνικές παραχωρήσεις.

Η ανακοίνωση-απαίτηση της εν λόγω πολιτικής πρακτοροσύναξης, αποτελεί συνέχεια των απαιτήσεων της Άγκυρας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των τριών νεοεκλεγέντων μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη, αλλά και την κορύφωση του τουρκικού παρεμβατισμού επί των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας, όπως δε και την τουρκική διεισδυτικότητα στην περιοχή μας.

Η περιοχή μας έχει εγκαταλειφθεί από το αδιάφορο κράτος των Αθηνών κι από όλα τα εθνομηδενιστικά πολιτικά σκουπίδια που το περιβάλουν. Επιτρέποντας έτσι, να υπάρχει απόλυτη επιβολή των απόψεων της Άγκυρας, καθοδηγούμενη από ψευτομουφτήδες που έχουν μετατρέψει τα τεμένη από χώρους λατρείας σε χώρους εθνικιστικής τουρκικής προπαγάνδας κατά των Ελλήνων, αλλά κι όπου η ελληνική νομοθεσία έχει προ πολλού αντικατασταθεί, σε μεγάλο μέρος της, από την Σαρία.

Γίνεται, πλέον απολύτως κατανοητό πως για τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο η τουρκολαγνική θολοκουλτούρα της πολυπολιτισμικότητας, υπερτερεί από το καθήκον προς την πατρίδα. Το αποτέλεσμα αυτής της υποστήριξης των τουρκικών σχεδιασμών, καθιστά αγαστή την συνεργασία του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, με την ελλαδική κυβέρνηση, προκειμένου η Θράκη να χαρακτηριστεί κι επισήμως ως τουρκική!

Ενδεικτικό των προθέσεων της Τουρκίας και των εν Θράκη ελληνόφωνων οργάνων της, είναι ότι ο χάρτης τείνει να βαφτεί όχι γκρίζος, όπως έγινε στις ευρωεκλογές, αλλά τουρκοπράσινος από την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης προς ικανοποίηση και χαρά της γείτονος Τουρκίας. Στην Θράκη πέρα από την μειονότητα υπάρχει και η πλειονότητα που αγωνίζεται, πολεμά κι αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά σχέδια του κάθε υποταγμένου ραγιά πολιτικάντη. Αυτή η πλειονότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί όσο κι αν το προσπαθούν οι εθνομηδενιστές πολιτικοί όλων των αποχρώσεων.

Για ακόμη μία φορά βροντοφωνάζουμε στον Θρακιώτη πολίτη να ξυπνήσει! Να ορθώσει το ανάστημά του και να πυκνώσει τις τάξεις μας ενάντια σε όλους τους επικίνδυνους προδότες. Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει σε όλους αυτούς που ανέχονται κι ενισχύουν τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο και την δράση των πρακτόρων, εγχώριων και μη και των συνοδοιπόρων τους, ότι και θέλουμε και μπορούμε να κλείσουμε το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και να απελάσουμε τους πράκτορες.

Χρυσή Αυγή Για μία Θράκη παντοτινά Ελληνική!

Κρυσταλίδου Κόνι – Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkofrones-tou-deb-zhtoun-antallagmata-meiodosias-sthn-thrakh-gia-thn#ixzz3RzKYV5cT

Exit mobile version