Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Ημαθία έχει πολλούς Αλβανούς λόγω του ότι είναι αγροτική περιοχή και χρειάζονται στα χωράφια(και λόγω του ότι ο Αντώνης τους άφησε να  μπούνε σωρηδόν).Οπότε, μας έχουν πει για το πόσο ωραία ήταν στην Αλβανία επί Χότζα. Για παράδειγμα, ένας Αλβανός μάς έλεγε πως δεν τους άφηναν να έχουν πάνω από ένα κουτάλι σε ένα σπίτι οπότε έτρωγαν με  κυκλική σειρά χρησιμοποιώντας το ένα και μοναδικό τους κουτάλι. Γενικά τα πράγματα ήταν απάνθρωπα στην Αλβανία, αλλά το ενδιαφέρον είναι άλλο. Τους έλεγαν μέσα σ’ όλα αυτά πως στο εξωτερικό της Αλβανίας, δηλαδή στις άλλες χώρες, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και πως δεν πρέπει να παραπονιούνται. Προσπαθούσαν να τους κάνουν δηλαδή πλύση εγκεφάλου για να δεχτούν ότι είναι μια χαρά. Και έρχομαι στην Ελλάδα του 2015 και στην κυβέρνηση των διανοούμενων του Συριζα. Αυτό το οποίο βλέπω σήμερα είναι τακτική Χότζα. Προσπαθεί η κυβέρνηση να μας πείσει ότι δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Ότι όλο αυτό το θέατρο είναι “διαπραγμάτευση”. Ότι αυτό το οποίο κάνουν είναι “σωστή πολιτική”. Εγώ αυτό το οποίο βλέπω μέχρι στιγμής είναι ένα γερό δούλεμα. Βλέπω να μην θέλουν(οι συριζαιοι) σε καμία περίπτωση να βγούμε από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την άλλη δήθεν να επιμένουν μέχρι να κάνει η Ευρώπη πίσω, χωρίς να μας λένε τι ακριβώς θέλουν και ποιόν στόχο έχουν. Πεισματάκια για τα ψηφαλάκια. Αυτό το οποίο βλέπω  είναι ότι δεν δέχονται τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και ότι οι χρηματοπιστωτικοί οίκοι μας υποβαθμίζουν και ότι αυτό το θέατρο το χρεωνόμαστε. Βλέπω ότι η μόνη “διαπραγμάτευση” την οποία έχουν κάνει αφορά το όνομα του μνημονίου. Βλέπω ότι όλο αυτό το θεατριλίκι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό κάνει κακό στην χώρα, αλλά μου το παρουσιάζουν σαν μεγάλη επιτυχία. Βέβαια, βλέπω και ένα δολάριο να κερδίζει έδαφος σε σχέση με το ευρώ(όπως προέβλεψε ο Κασιδιάρης πριν κάποιες εβδομάδες), αλλά για τον όχλο που στηρίζει την κυβέρνηση στην “διαπραγμάτευση” αυτό είναι κάτι ασήμαντο, αδιάφορο, άσχετο. Εν τέλει, βλέπω την Ελλάδα να γίνεται Αλβανία του Χότζα, προς το παρόν ως προς την πλύση εγκεφάλου. Ας μας τα εξηγήσει καλύτερα όμως ο Γλέζος που έχει αδυναμία σ’ αυτόν τον μεγάλο ηγέτη.

Α.Μ.

Μια νέα κυβέρνηση στη Χώρα και η Χρυσή Αυγή – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πραγματικά λυπάμαι και φοβάμαι το μέλλον μας, το μέλλον της Ελλάδας μας, το μέλλον των παιδιών μας. Παρακολουθώ μουδιασμένη την συμπαράσταση που δείχνουν οι αριστεροί βολευτές ,(το ανορθόγραφο δεν είναι τυχαίο), συριζαίοι στους λαθρομετανάστες για μια υποτιθέμενη αυτοκτονία Πακιστανού. Ενώ αντιθέτως για τις σχεδόν καθημερινές αυτοκτονίες των Ελλήνων συμπατριωτών μας δεν λένε τσιμουδιά. Μέσα λοιπόν σε αυτή την μαυρίλα βγαίνετε εσείς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μας δίνεται μια Ελπίδα λίγο φώς. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πατριώτες σε αυτή την χώρα.

Κ.Σ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Από το μνημόνιο στην «γέφυρα» ένα τσιγάρο δρόμος…

Μια συγκέντρωση αλλιώτικη από τις άλλες έγινε τη Κυριακή που μας πέρασε. Στη περιοχή του Συντάγματος κοντά εκεί που δρουν οι νέο αγανακτισμένοι με άρωμα συριζα, με σκοπό να συμπαρασταθούν στη κυβέρνηση που δίνει μάχη με τους δανειστές για τη μετονομασία του μνημονίου και της τρόικα, εμφανίσθηκε και η αντίθετη άποψη αυτοπροσδιοριζόμενοι ως ευρωπαϊστές.  Έτσι λοιπόν περίπου εκατό άτομα βαστώντας σημαίες της ευρωπαϊκής ένωσης μοίραζαν φυλλάδια στα οποία διαφημίζονταν τα οφέλη που έχει η πατρίδα μας από την ΕΕ. Την παραπάνω  « αυθόρμητη»  εκδήλωση οργάνωσε το Youth Businness Network. Τη παραπάνω οργάνωση όμως χρηματοδοτεί η γνωστή εταιρεία Eldorado Gold. Η γνωστή εταιρεία εξόρυξης χρυσού που καταστρέφει το περιβάλλον στις Σκουριές Χαλκιδικής και στην οποία μέτοχος είναι ο γνωστός καναλάρχης – εργολάβος Μπόμπολας. Θαυμαστά τα έργα και οι  εκδηλώσεις  του ΜΕΓΑ χορηγού λοιπόν που τίποτα δεν αφήνει στη τύχη του αν κρίνουμε το μένος και το ρόλο του στη παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-17-febrouariou-2015#ixzz3RzLG8LPX

Exit mobile version