Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κομοτηνή, Δράμα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κομοτηνή, Δράμα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κίμωνα Παπαδόπουλου με θέμα: το ζήτημα της Ιθαγένειας. Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος στηλίτευσε την συγκυβέρνηση Σύριζα -ΑΝΕΛ που θέλει να ελληνοποιήσει χιλιάδες παιδιά λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.

Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος επισήμανε ότι άλλο η παραχώρηση υπηκοότητας και άλλο Ιθαγένειας, και με λεπτομερή στοιχεία, αναφέρθηκε στα προνόμια που θα έχουν τα τέκνα των λαθρομεταναστών σε περίπτωση Ελληνοποίησης τους. Αν και η παραχώρηση Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες τόνισε ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ωστόσο οι Έλληνες Πατριώτες πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να μην περάσει αυτός ο Εθνοκτόνος νόμος.

Το πρωί της Πέμπτης μέλη , φίλοι και στελέχη της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ προσέφεραν είδη ρουχισμού στον σύλλογο συμπαράστασης κρατουμένων Ο “Ονήσιμος”.  Στις δύσκολες ημέρες που διανύει η Χώρα μας  λόγω της οικονομικής κρίσης ο φιλανθρωπικός σύλλογος “Ονήσιμος” φροντίζει για την κάλυψη των αναγκών των κρατουμένων, των οικογενειών τους αλλά και των αποφυλακισμένων, με οικονομικά βοηθήματα και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ιματισμό, υποδήματα, έπιπλα, πληρωμή ενοικίων, διαφόρων λογαριασμών, κ.α.. Για μια ακόμη φορά η Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει με την φιλανθρωπική της δράση ότι είναι δίπλα στις ποιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λόγω του μνημονίου και της αδιαφορίας της επίσημης πολιτείας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τ. Ο. Κομοτηνής από τον συναγωνιστή Άγγελο Ιγνατάκη, με θέμα ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Ιγνατάκης ξεκίνησε κάνοντας μία αναφορά στην καταγωγή και στις σπουδές του ένδοξου αυτού πατριώτη που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κάνει πράξη την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο. Μετά από την λεπτομερή αναδρομή της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην απερίγραπτη χαρά αυτού του σκληροτράχηλου, λιτού και γενναίου αξιωματικού όταν έλαβε την Ελληνική υπηκοότητα. Με απόσταση περίπου μιας δεκαετίας, ο Γεώργιος Γρίβας «Διγενής», ίδρυσε δύο οργανώσεις, μία στην Ελλάδα και μία στην Κύπρο: την «Χ» και την ΕΟΚΑ. Το όραμά του, η Ένωση, δεν το εγκατέλειψε ποτέ. Ο θάνατός του στάθηκε εμπόδιο στον αγώνα του αλλά για μας είναι η αρχή νέων αγώνων και συνέχιση του έργου του γιατί η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής: «Μπορούν να τον σπιλώσουν, να τον συκοφαντήσουν, να τον καταραστούν ακόμη, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουν να υφαρπάξουν ούτε χιλιοστό της Ανδρείας και της Δόξης του». Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος κάνοντας έναν παραλληλισμό της αγάπης του Στρατηγού προς την Πατρίδα και τους αγώνες του, με την αγωνιστικότητα του Αρχηγού μας και όλων των συναγωνιστών ώστε καθημερινά να υπερασπιζόμαστε ως ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ την Ελληνική μας ιστορία χαράζοντας έτσι στην ταυτότητά μας, τον Ελληνισμό μας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Κατάμεστα από κόσμο ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στην τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Νίκου Αζαριάδη, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης που όπως είπε εκχωρεί εθνική κυριαρχία, αφού στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν ξεκάθαρα σε “διζωνική ομοσπονδία” για την Κύπρο, για “σύνθετη ονομασία” στα Σκόπια και για “Ελληνική ιθαγένεια” στους λαθρομετανάστες. Είναι γνωστό ότι η νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων χρησιμοποιεί τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό ως “δούρειο ίππο” για να περάσει τα ανθελληνικά της σχέδια, ενώ οι κόκκινες γραμμές του Καμένου έχουν ήδη πάει περίπατο.

Αναφέρθηκε επίσης στις απαντήσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη βουλή αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ενώ τόνισε την άποψη του συναγωνιστή και βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη που είπε ότι το δημοψήφισμα είναι μονόδρομος, καθώς και την δήλωση του βουλευτή Γιώργου Γαλέου που είπε πως “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι”. Τέλος, έγινε μια αναφορά στον όρο του επαχθούς χρέους και πώς αυτό θεμελιώθηκε. Μετά τη λήξη της ομιλίας οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn120#ixzz3RzLtdJra

Exit mobile version