Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα δύο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να στηρίξουν τον αντι – συνταγματολόγο υπουργό του Σημίτη

Τα δύο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να στηρίξουν τον αντι - συνταγματολόγο υπουργό του Σημίτη

Θα περίμενε κανείς ο τραγέλαφος πέριξ της δεύτερης προεδρικής εκλογής να τελείωνε με την υποψηφιότητα του Πάκη Παυλόπουλου. Όμως από ότι φαίνεται η υποψηφιότητα του «ικανότατου» υπουργού κατά θητεία του οποίου κάηκε η Αθήνα δεν έφτανε, αφού έπρεπε να υπάρχει και άλλος υποψήφιος που να εκφράσει την κλεπτοαριστερά. Έτσι τα δύο ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να ενωθούν κάτω από την σκέπη ενός άλλου υποψηφίου.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αποφάσισαν να μην στηρίξουν την υποψηφιότητα Παυλόπουλου, γιατί τότε θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι ουσιαστικά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΤΑΜΙ είναι ένα κόμμα, το λεγόμενο κλεπτοκρατικό τόξο. Ποιος είναι, όμως, ο «εκλεκτός» των πασόκων για την θέση του ΠτΔ;

Ο Νίκος Αλιβιζάτος ήταν μεταβατικός υπουργός εσωτερικών στην κυβέρνηση του Σημίτη το 2004, γεγονός που αποτελεί ένα σημείο σύμπλευσης ανάμεσα στο βενιζελικό ΠΑΣΟΚ και το σημιτικό ΠΑΣΟΚ (Ποτάμι). Είναι ο αντισυνταγματολόγος που πρωτοστατούσε στις πονηρές σκέψεις του Βενιζέλου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, ακόμα και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ήδη από το 2012 είχε προτείνει την ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ήταν εκ των πρωτοστατών στην κατασκευή της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Μάλιστα το 2012 είχε γράψει τα εξής εξωφρενικά: “Το ότι η 17η Νοέμβρη κατάφερε μια ωραία μέρα να βγάλει βουλευτές, δεν σημαίνει ότι έγινε πολιτικό κόμμα. Εγώ πιστεύω ότι ίδια αντιμετώπιση πρέπει να έχει και η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για μια συμμορία η οποία κατάφερε εκμεταλλευόμενη τις συγκεκριμένες περιστάσεις να εκλέξει βουλευτές, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως πολιτικό κόμμα αλλά ως εγκληματική συμμορία. Και να αντιμετωπιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο από την οργανωμένη πολιτεία”

Η σκέψη του, μάλιστα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή είχε φτάσει στην επίκληση άρθρων του Συντάγματος της Επταετίας. Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι «άμεμπτοι», «δημοκράτες» υποστηρικτές του, που θα τον ψηφίσουν και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-duo-pasok-apofasisan-na-sthrijoun-ton-anti-suntagmatologo-upourgou-tou-s#ixzz3S2ou6GHY

Exit mobile version