Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Σαμαράς προσπαθεί να συγκροτήσει το «γερμανικό κόμμα» – Ακόμα και οι κολαούζοι του μνημονίου τον φτύνουν!

O Σαμαράς προσπαθεί να συγκροτήσει το «γερμανικό κόμμα» - Ακόμα και οι κολαούζοι του μνημονίου τον φτύνουν!

Επί τη εμφανίσει της φαινομενικής «ρήξεως» της κυβερνήσεως με τους «δανειστές» ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να αρπάξει και πάλι το τηλέφωνο. Αυτή την φορά επέλεξε να καλέσει τον Βενιζέλο και τον Θεοδωράκη, προκειμένου να συζητήσουν την δημιουργία «ευρωπαϊκού μετώπου».

Τόσο ο Βενιζέλος, όσο και ο Θεοδωράκης έχουν πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκεινται αναφανδόν στο πλευρό των εχθρών των Ελλήνων, που θέλουν την Πατρίδα μας ξεπουλημένοι στους «νταβατζήδες» και τα off shore αφεντικά τους. Χαρακτηριστικό της υποτέλειάς τους στους ξένους δανειστές ότι βουλευτής του «Ποταμιού» έφτασε στο σημείο να βγάλει ομιλία εντός του Κοινοβουλίου, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να έχουν ρεύμα οι φτωχοί!

Ακόμα και αυτοί όμως αρνήθηκαν να έρθουν σε άμεση συνεργασία με τον Σαμαρά, αφού έχουν αντιληφθεί ότι τόσο αυτός, όσο και το κόμμα του είναι οριστικά παρελθόν από την χώρα. Ακόμα και ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ που πλέον δεν πρόκειται να ξαναδεί Βουλή επέλεξε να αρνηθεί, αντιλαμβανόμενος ότι μία συνεργασία με τον Σαμαρά θα είχε ακόμα χειρότερη κατάληξη για το ΠΑΣΟΚ. Από την δική του πλευρά ο Θεοδωράκης, διαβλέποντας την μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκε αναμένοντας να προσχωρήσει στην συγκυβέρνηση στην πρώτη ευκαιρία.

Το ζητούμενο είναι, όμως, ότι έχουν επισήμως ξεκινήσει οι εργασίες για την σύγκλιση του «γερμανικού κόμματος». Αυτό πέραν της διαγραφής των χρεών των χρεοκοπημένων κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου, θα σημαίνει και μια ευκαιρία στους Έλληνες να τους μαυρίσουν όλους μαζί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prospatheies-gia-thn-sugkrothsh-tou-germanikou-kommatos-apo-ton-samara-akom#ixzz3S2pQnsiX

Exit mobile version