Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ξάνθη

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Νίκου Αζαριάδη, πραγματοποίησε με επιτυχία στοχευμένες δράσεις διανομής ενημερωτικού υλικού και διανομής τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Το κλιμάκιο των συναγωνιστών με πίστη στην ιδέα της εθνικής κοινωνικής αλληλεγγύης αρχικά επισκέφθηκε τα χωριά Φτελιά και Χωριστή, όπου διένειμε στοχευμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους συμπατριώτες μας που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση και την ανελέητη φορομπηχτική πολιτική των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.

Κατόπιν, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν τα χωριά Πηγάδια και Κύργια, πραγματοποιώντας ενημερωτική δράση μοιράζοντας πολλά φύλλα των εφημερίδων Χρυσή Αυγή και Εμπρός, καθώς και έντυπα με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας. Η αποδοχή του κόσμου ήταν θερμότατη, ενώ σε συζητήσεις που ακολούθησαν ο κόσμος παραδέχθηκε για μία ακόμη φορά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή τους θυμάται μετά το πέρας των εκλογών. Ο Γραμματέας της Τοπικής μας ανέφερε ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι πολιτικός με την στενή έννοια του όρου, δηλαδή κομματικός, αλλά Εθνικός. Η Χρυσή Αυγή μάχεται για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους Έλληνες.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης και η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, προς τιμήν των νεκρών ηρώων Αστυνομικών. Στον ιερό χώρο «Μπουλτίστρα», στο 6ο χιλ. της Επ. Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής, όπου η Ελληνική Πολιτεία πριν από πενήντα περίπου χρόνια κατασκεύασε μνημείο Ηρώων, τιμώντας όλους εκείνους που με τη θυσία τους τίμησαν την Υπηρεσία τους, την Ελληνική Αστυνομία.

Στο σημείο του μνημείου στις 11/2/47, το μεταβατικό απόσπασμα του Σελέρου έπεσε σε ενέδρα κομμουνιστοσυμμοριτών όπου σκοτώθηκαν ο Ανθυπασπιστής Μιλτιάδης Γεωργίου και ο Χωροφύλακας Αθανάσιος Κωστόπουλος. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονας τέλεσε και φέτος το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των υπέρ πατρίδος πεσόντων Ξανθιωτών ανδρών της Ελληνικής Χωροφυλακής, ενώ το παρών έδωσαν οι πολιτικές – πολιτειακές – στρατιωτικές – αστυνομικές αρχές, πλήθος συνταξιούχων αλλά και πολιτών φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Χρυσή Αυγή τιμά όλους όσους θυσιάστηκαν για την Υπηρεσία τους και για την Πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn121#ixzz3S5mjM1Ca

Exit mobile version