Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ανυπόστατες κατηγορίες, ψεύδη και συκοφαντίες συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Με ανυπόστατες κατηγορίες, ψεύδη και συκοφαντίες συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκε αναλόγως από τα καθεστωτικά μέσα και τους γνωστούς συκοφάντες κατά της Χρυσής Αυγής ένα συμβάν επίθεσης κατά μεταναστών από το Πακιστάν στην περιοχή της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ η επίθεση έγινε από δύο άτομα, τα οποία δήλωσαν στα θύματα και τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι είναι Χρυσαυγίτες!

Όλα τα μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση έχοντας δεχθεί ως δεδομένο ότι οι δράστες είναι Χρυσαυγίτες, παρόλο που τα εν λόγω άτομα ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή!

Πρόκειται για μια πάγια τακτική συκοφαντίας και ανυπόστατων κατηγοριών πάνω στην οποία στήθηκε ένα κατηγορητήριο τέρας! Με αυτά τα ψεύδη στήθηκε και και συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και με αυτές τις συκοφαντίες παραπέμπεται σε δίκη συλλήβδην η προηγούμενη Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, ενώ 6 εκλεγμένοι βουλευτές παραμένουν στην φυλακή.

Πώς γίνεται άραγε η ηγεσία της “εγκληματικής οργάνωσης” να βρίσκεται στην φυλακή και να πραγματοποιείται μια επίθεση κατ΄ εντολήν της; Είναι τυχαίο πως στο πόρισμα της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι για τις καταγγελίες της γνωστής κρατικοδίαιτης ακροαριστερής οργάνωσης δεν προσκομίστηκαν ποτέ τα αναμενόμενα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα πιστοποιούσαν την αλήθεια των καταγγελιών;

Η λάσπη δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή που συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα απέναντι σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες, τρομοκρατία και πολιτικές διώξεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-anupostates-kathgories-pseudh-kai-sukofanties-sunechizetai-h-politikh-di#ixzz3S6i0ILQP

Exit mobile version