Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωτοφανές επικοινωνιακό πυροτέχνημα τα δήθεν τελεσίγραφα και οι επαναστατικές κορώνες του Σύριζα

Πρωτοφανές επικοινωνιακό πυροτέχνημα τα δήθεν τελεσίγραφα και οι επαναστατικές κορώνες του Σύριζα

Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο βιώνουμε εδώ και λίγες μέρες, καθώς κανάλια, συριζαίοι και Σόιμπλε (γιατί είναι κι αυτός μες στο κόλπο) θέλουν να μας πείσουν πως γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση και ότι οι αντίπαλες πλευρές ανταλλάσσουν τελεσίγραφα.

Επειδή η πραγματικότητα από τον παραλογισμό απέχει πολύ λίγο κι αυτό το διαπιστώνουμε τώρα, αναρωτιόμαστε αρχικά ποιο είναι το τελεσίγραφο της Γερμανίας. Οι διεθνείς τοκογλύφοι, εκφραστής των οποίων είναι η γερμανική οικονομική ολιγαρχία ζήτησαν από την ελληνική πλευρά να ξεχάσει οποιαδήποτε διεκδίκηση και να συνεχίσει το υπάρχον Μνημόνιο με την παράταση της δανειακής σύμβασης. Όπερ και εγένετο!

Η μνημονιακή (πια) συγκυβέρνηση του Τσίπρα κόντρα στην νωπή λαϊκή εντολή συμφώνησε και ζητά παράταση της δανειακής σύμβασης και όλο του μνημονιακού πακέτου που συμπεριλαμβάνει. Και ενώ ευρωπαίοι και Αμερικανοί χειροκρότησαν τον Τσίπρα για την τεράστια μνημονιακή κωλοτούμπα, η γερμανική πλευρά φαίνεται να απαιτεί κάτι παραπάνω.

Από την άλλη οι εγχώριοι μιντιοκράτες βγάζουν ένα επαναστατικό προφίλ του Σύριζα, ότι αυτός στέλνει τα τελεσίγραφα. Ποιο είναι το τελεσίγραφο; Να μην αλλάξει η ορολογία και να συνεχίσει να λέγεται Μνημόνιο; Γιατί ο καβγάς είναι μόνο για το όνομα. Το Μνημόνιο συνεχίζεται κανονικά!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε ότι όλο αυτό το επικοινωνιακό σόου γίνεται διά το φόβον της Χρυσής Αυγής όπως πολλάκις έχει επαναλάβει ο Βαρουφάκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtofanes-epikoinwniako-purotechnhma-ta-dhthen-telesigrafa-kai-oi-epanasta#ixzz3SD7Eziiq

Exit mobile version