Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φιλελεύθερος Στ. Μάνος αποκαθηλώνει τον «αντισυστημικό» Τσίπρα!

Ο φιλελεύθερος Στ. Μάνος αποκαθηλώνει τον «αντισυστημικό» Τσίπρα!

Με αφορμή την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κατ’ εξοχήν εκφραστής του φιλελεύθερου δόγματος, Στέφανος Μάνος, αποκαθηλώνει από το κάδρο της αντισυστημικότητας τον Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση το Σύριζα.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το εξής: «Η επιλογή του κ. Παυλόπουλου για την ΠτΔ σηματοδοτεί, δυστυχώς, την αφομοίωση του κ. Τσίπρα από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο».

Όταν λοιπόν ακόμη και οι φιλελεύθεροι κατηγορούν τον Τσίπρα όχι απλώς για συμβιβασμό με το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, αλλά για αφομοίωση, τότε δεν απομένει στο «νέο Φιντέλ» παρά να σημάνει το τέλος της «επανάστασης» του Σύριζα, η οποία κατά τ’ άλλα θα οδηγούσε στο τέλος των μνημονίων και στην τιμωρία της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου αλλά εν τέλει αναλώθηκε σε σηκωμένους γιακάδες και “ουάου” δίχως κανένα πρακτικό αντίκρισμα για τους Έλληνες.

Αποδεικνύεται αν μη τι άλλο, πως η μοναδική αντισυστημική δύναμη στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό και η ηγεσία της παραμένει αντισυνταγματικά και παράνομα προφυλακισμένη, με μηχανορραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και τα σοβιετικά καθεστώτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-fileleutheros-st.-manos-apokathhlwnei-ton-antisusthmiko-tsipra#ixzz3SEGf67lY

Exit mobile version