Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε αδιέξοδο τα αποκόμματα ΝΔ και Πασόκ – Ο μνημονιακός Σύριζα τους πήρε την δουλειά…

Σε αδιέξοδο τα αποκόμματα ΝΔ και Πασόκ - Ο μνημονιακός Σύριζα τους πήρε την δουλειά...

Πολύ συζήτηση έχει γίνει και πολλές εντάσεις έχουν εκδηλωθεί μέσα στο εσωτερικό της νουδούλας, σχετικά με την επικοινωνιακή τακτική που θεωρούν ότι οφείλει να ακολουθήσει το προκάλυμμα της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας κατάφερε να πετύχει περήφανη νίκη, αλλά όχι ενάντια στους τοκογλύφους. Η μοναδική «νίκη» που κατάφερε ο Τσίπρας ήταν ενάντια στη Νέα Δημοκρατία. Στέλνοντας το αίτημα για την παράταση του μνημονίου, προκάλεσε «βραχυκύκλωμα» στο επιτελείο του Σαμαρά. Από την μία οι καθαρολόγοι, Μπουμπούκος και σία, προτίθενται να γίνουν εισηγητές του νέου μνημονίου. Από την άλλη μεριά οι επικοινωνιακώς σκεπτόμενοι τραβούν την εντελώς αντίθετη ρότα.

Το πρόβλημα είναι ότι η ΝΔ με την πολιτική που έχει ακολουθήσει τόσα χρόνια και με νωπή την προεκλογική τρομοκρατία της ότι «θα επέλθει καταστροφή αν έρθουμε σε ρήξη με τους εταίρους», έχει αναγκαστικώς εγκλωβιστεί σε μία μνημονιακή ρητορεία. Όμως η συγκεκριμένη ρητορεία έχει καταστεί πλήρως ανενεργή και άκυρη, αφότου ο Τσίπρας κατέθεσε το αίτημα για την παράταση του μνημονίου.

Τώρα πλέον η νουδούλα δεν έχει απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης. Στα οικονομικά ζητήματα αντικαταστάθηκε από τον Τσίπρα, ο οποίος πλέον είναι το πουλέν των διεθνών τοκογλύφων. Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ο κόσμος προτιμά το αυθεντικό, συνεπώς και πάλι η επιλογή ανάμεσα στον λαθρολάγνο ΣΥΡΙΖΑ και τη νουδούλα του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, που δίνει άδεια παραμονής σε όποιον εισέρχεται στη χώρα, είναι αρκούντως εύκολη, αφού απορρίπτονται και οι δύο από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Με την αποδοχή της μνημονιακής πολιτικής (έστω και αν αυτό δεν έχει συντελεστεί ακόμα σε επίπεδο ρητορείας, παρά μόνο ουσιαστικά) ο Τσίπρας στέρησε από τη ΝΔ το πολιτικό της πεδίο. Ενδεικτικό της αμηχανίας που προκάλεσε αυτό στις τάξεις των νεοδημοκρατών είναι ότι δίστασαν να συνταχθούν στην χαρά που ένιωσαν οι μνημονιακοί Βενιζέλος – Θεοδωράκης για την κωλοτούμπα Τσίπρα.

Ο πραγματικά άμοιρος είναι, όμως, ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος κυβερνάται για άλλη μία φορά από μία αντεθνική και αντιλαϊκή κυβέρνηση, φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων. Όμως πλέον έχει γίνει αντιληπτό ακόμα και στον πιο αφελή ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή από την μία που συνεχίζει να δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και επί «σοσιαλιστικής επαναστάσεως» επειδή εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και από την άλλη όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των «δανειστών» ή «ευρωπαίων εταίρων», όπως αποκαλεί τους διεθνείς τοκογλύφους, πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-epikoinwniako-adiejodo-ths-nd-to-mat-tou-tsipra-kai-o-amoiros-ellhnikos#ixzz3SJT3zwCC

Exit mobile version