Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Τελικά υπήρξε πλήρης η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ ότι τις πρώτες ημέρες της κωλοτούμπας των Τσιπροκαμμένων, είχα αντιμετωπίσει με κριτική ματιά τις αναφορές σας στην κωλοτούμπα. Μάλιστα είχα θυμώσει γιατί ήμουν ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ (ένας από το 4%) και ήθελα να πιστεύω ότι δεν θα γίνω κοψοχέρης για άλλη μία φορά. Πολλές φορές έχω αρνηθεί την ψήφο στην Χρυσή Αυγή παρότι συμφωνώ απολύτως μαζί σας. Μετά από αλλεπάλληλα λάθη πέρασα από τη ΝΔ στους ΑΝΕΛ και τελικά από ότι βλέπω, μιας και φροντίζω να ενημερώνομαι σφαιρικά, μόνο η Χρυσή Αυγή παρέχει, διά της ιστοσελίδας της, πλήρη και αληθινή ενημέρωση. Πρώτοι είδατε και αναφέρατε την μνημονιακή κωλοτούμπα των νέων δοσίλογων και οφείλω να σας πω ότι είχατε απόλυτο δίκιο! Τώρα μου είναι σαφές ότι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος.

Α.Β.

Άρχισαν τα όργανα και εντός Σύριζα – Η μνημονιακή κωλοτούμπα φέρνει το πρώτο μαλλιοτράβηγμα

Το αίσθημα της δικαιοσύνης, σε κάποιους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο. Η δικαιοσύνη είναι συνυφασμένη με το αίσθημα της φιλαλήθειας. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς νομικές γνώσεις, να είναι δικηγόρος ή δικαστής για να είναι και δίκαιος. Δεν χρειάζεται καν να έχει πάει σχολείο, αρκεί απλά να διαθέτει ήθος.  Βλέπουμε πως συχνά οι νομικές γνώσεις στα χέρια ανήθικων και άδικων ανθρώπων και δη πολιτικών, καταντούν επικίνδυνα όπλα που στρέφονται εναντίον του δίκαιου και της αλήθειας. Βλέπουμε πως τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί σε συνεργασία με “επιλεγμένους” δικαστικούς, διαστρέφουν την δικαιοσύνη. Από την μία, πολεμούν τον ενοχλητικό για αυτούς πλην όμως ηθικό κορμό του έθνους, όπως έγινε με την εκλεγμένη Χρυσή Αυγή που τους χαλούσε την συνταγή. Από την άλλη, απαλλάσσουν επιλεκτικά συναδέλφους τους πολιτικούς και επιχειρηματίες με την μέθοδο της βουλευτικής ασυλίας ή με την μέθοδο της απελευθέρωσης με εγγύηση και όρους, όπως η περίπτωση του νεοδημοκράτη βουλευτή Μιχελάκη και του εφοπλιστή Πάλλη. Συγχρόνως ελέγχουν εξονυχιστικά τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής με το ΣΔΟΕ, ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο τα άλλα κόμματα εξουσίας που κατέφαγαν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ. Γιατί όμως το διεφθαρμένο καθεστώς της “δημοκρατίας” υποστηρίζει ευλαβικά την πλουτοκρατία και δεν έρχεται σε ρήξη μαζί της; Το καθεστώς δεν ενοχλεί την πλουτοκρατία επειδή τα μεγάλα οικονομικά τζάκια ελέγχουν τα αμαρτωλά πλην όμως κραταιά ΜΜΕ, που ψεκάζουν νυχθημερόν τους ψηφοφόρους αυτής της άμοιρης χώρας με αυτά τα μηνύματα και τα ψεύδη που εκπορεύονται από τους “δημοκράτες”, τα νήματα των οποίων όμως κινούν οι ίδιοι οι πλουτοκράτες. Η δύναμη των ΜΜΕ παραμένει ισχυρή μολονότι πηγάζει από αγύριστα δάνεια, αμαρτωλές άδειες λειτουργίας και ατιμώρητα εγκλήματα εναντίον της πολυφωνίας και της αντίθετης άποψης των ενοχλητικών φωνών. Ακόμα και το διαδίκτυο δεν είναι παρά μία χαραμάδα αλήθειας, αφού οι οικονομικά ισχυροί μεγιστάνες των ΜΜΕ καταφέρνουν να επικρατήσουν και εκεί. Να γιατί καθυστερεί η πνευματική ανάταση του λαού και ο απεγκλωβισμός τους από τα δεσμά της ψευδοκρατίας και των ΜΜΕ που την στηρίζουν. Η πλουτοκρατία έχει ανάγκη την κοινοβουλευτική “δημοκρατία” και το αντίστροφο, και για έναν ακόμη λόγο: Το να συναλλάσσεσαι με λίγους αλλά οικονομικά ισχυρούς είναι ευκολότερο από το να συναλλάσσεσαι με πολλούς και αδύναμους.

Νίκος Β.

Ο Μητρόπουλος σφύριξε την λήξη της “επανάστασης”: Φυσικά και θα πάρουμε μέτρα με την παράταση του μνημονίου! ΒΙΝΤΕΟ

Με ενδιαφέρον παρακολουθώ κάθε φορά τις εκπομπές του Ηλία Κασιδιάρη και τις ομιλίες του στη Βουλή. Είναι σωστός και με λογικά επιχειρήματα ξεκαθαρίζει τα πράγματα και ενημερώνει για το πώς ακριβώς έχει η πολιτική κατάσταση, παρά τα παραμύθια των ΜΜΕ. Αυτός είναι και ο λόγος που τον έκλεισαν στη φυλακή. Για να μην μιλάει στη Βουλή και ανοίγει τα μάτια στους Έλληνες να καταλάβουν τι συμβαίνει και να μην τους παραμυθιάζουν οι δημοσιογράφοι και η κυβέρνηση. Είναι λυπηρό να βλέπεις  νέους ανθρώπους όπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται στη φυλακή εξαιτίας της αγάπης τους στην πατρίδα. Λίγοι αληθινοί Έλληνες όπως ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές υπάρχουν και αυτοί κλείνονται στη φυλακή, για να αλωνίζουν οι ανθέλληνες και να ξεπουλούν τη χώρα. Προσπαθούν να μας κάνουν να χωνέψουνε το παραμύθι με το Βαρουφάκη, ότι δηλαδή δεν θέλει να υπογράψει κλπ, αλλά στο τέλος θα τα υπογράψει όλα, ότι του πούνε οι ξένοι. Όλο αυτό το θέατρο γίνετε για εσωτερική κατανάλωση. Για να νομίσει ο πολίτης ότι διαπραγματεύεται αυτή η κυβέρνηση, αλλά είναι όλα παραμύθια. Προσυμφωνημένα είναι όλα, όπως το έχει πει αυτό και ο Αρχηγός. Αν δεν είχαν συμφωνήσει δεν θα ήταν κυβέρνηση ο Τσίπρας τώρα. Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Γι΄ αυτό όσοι έχουν μυαλό να μην τσιμπάνε με αυτά που ακούνε. Τα έχουν ήδη όλα υπογράψει και έχουν ήδη ξεπουλήσει τη χώρα. Ο Έλληνας απλά θα γίνει ακόμα πιο φτωχός και εξαθλιωμένος με το νέο μνημόνιο που θα το βαφτίσουν αλλιώς.

Δ. Σ.

Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Είμαι μουδιασμένος.

Σας βλέπω να πανηγυρίζετε στις πλατείες για να εμψυχώσετε την κυβέρνηση να τραβάει το σκοινί χωρίς να αντιλαμβάνεστε οτι αν σπάσει, τότε εμείς θα είμαστε αυτοί που θα βρεθούμε στο κενό.

Είμαι μουδιασμένος.

Βλέπω έναν τρελό ΦΜΑΠ να έρχεται που κατά τα λεγόμενα θα φτάνει το 3% ετησίως, και να μην φοβάται κανείς για τη δήμευση των περιουσιών που αυτό συνεπάγεται.

Είμαι μουδιασμένος.

Σε μια χώρα που οι πολίτες όχι μόνο αδυνατούν να αποταμιεύσουν, αλλά σηκώνουν και εκείνες τις λίγες καταθέσεις που έχουν, σας παρακολουθώ να αλαλάζετε από εθνική περηφάνια που ακυρώνονται όλες οι δρομολογηθείσες επενδύσεις σε αεροδρόμια, σε Ελληνικό και σε Σκουριές.

Είμαι μουδιασμένος.

Γιατί φτάσαμε στην πηγή και αντί να πιούμε νερό τη μπετονάρουμε για να βουλώσει.

Είμαι μουδιασμένος.

Κι εσείς αντί να επαναστατείτε για να μπούμε σε ένα σωστό δρόμο, χορεύετε το χορό του Ζαλόγγου στην άκρη του γκρεμού και του χάους.

Είμαι μουδιασμένος.

Και δεν ξέρω τι να κάνω. Και δεν ξέρω πώς να βοηθήσω να αποφύγουμε αυτό που έρχεται. Και δεν θέλω να αποδεχτώ τη μοίρα μας.

Αλλά είμαι μουδιασμένος.

Γ.Τ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-febrouariou-2015#ixzz3SNGdfWuY

Exit mobile version