Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απολαυστικός αριστερός “εμφύλιος” Τζίμη Πανούση – Aγγελάκα με Κουκουέδες και στη μέση η… Χρυσή Αυγή

Απολαυστικός αριστερός “εμφύλιος” Τζίμη Πανούση - Aγγελάκα με Κουκουέδες και στη μέση η… Χρυσή Αυγή

Εμφύλιος πόλεμοςμεταξύ των γνωστών αριστερών καλλιτεχνών Τζίμη Πανούση και Γιάννη Αγγέλακα από τη μια και σπαγκοραμμένων του Περισσού από την άλλη, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την «Katyusha του ΚΚΕ» που ερμηνεύουν οι δύο πρώτοι, που κυκλοφόρησε για το περιοδικό «Μετρό» αυτού του μήνα.

Το σατυρικό τραγούδι έχει το ρυθμού του γνωστού σταλινικού άσματος του Β΄ Π.Π. «Katyusha» (Κατιούσα, δηλαδή «Κατερινάκι») –στον ίδιο ρυθμό γράφτηκε και ο ύμνος του βουλγαρο- ΕΑΜ- και κατηγορεί το ΚΚΕ για πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων και ότι είναι… πλάι-πλάι με τους χρυσαυγίτες!!!

Ιδού οι στίχοι: 

«Αριστεριτζήδες πυροσβέστες
εργατοπατέρες του λαού
λοβοτομημένες μαριονέτες
του υπαρκτού του σουρεαλισμού

Απ’ του Άρη τα ένδοξα τα χρόνια
στους χιλιαστές του Περισσού
με τις ξύλινες καταγγελίες
του κοινοβουλίου η μαϊμού

Με τις κρατικές επιδοτήσεις
τους μισθούς ντροπής των βουλευτών
πλάι πλάι μαζί με χρυσαυγίτες
ορντινάτσα των καπιταλιστών

Απ’ της Βάρκιζας την κωλοτούμπα
που έδωσε τα όπλα στα σκυλιά
οι σφραγιδοκράτες νταβατζήδες
κοροϊδεύουνε την εργατιά».

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα… τζιμάνια του Περισσού δεν το άφησαν να περάσει έτσι, κι έφτιαξαν μια πρόχειρη χορωδία κνιτών, η οποία αφιέρωσε μια «(π)Ω(ρ)ΔΗ στον Τζίμη Πανούση και τον Γιάννη Αγγελάκα», ομοίως σε ρυθμούς «Κατιούσα», όπου χαρακτηρίζουν τους δύο καλλιτέχνες «κουραμπιέδες», «γεροτσάτσους», «αρχιρουφιάνους», «γκεσταπίτες» κ.τ.λ. και τους χρεώνουν (που αλλού;), στην… Χρυσή Αυγή!!! Μάλιστα, στο βοθρο-κουκουέδικο βίντεο έχει την τιμητική του και το ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ και μάλιστα δις!

Για την… ψυχαγωγία σας, την τόσο απαραίτητη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, σας παραθέτουμε και τα δύο βίντεο… Καλή διασκέδαση!

Εθνικισμός
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apolaustikos-aristeros-emfulios-tzimh-panoush-aggelaka-kai-koukouedwn-1#ixzz3SWLfLy1k

Exit mobile version