Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αποτύπωση της μνημονιακής κωλοτούμπας του Σύριζα

Το μνημόνιο επέστρεψε και όσο κι αν θέλουν οι Συριζαίοι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, κανένας πια δεν τους πιστεύει. Αυτό φάνηκε με τον πόλεμο που ήδη ξεκίνησε στο εσωτερικό του Σύριζα, αλλά και στις πλατείες που άδειασαν από υποστηρικτές. Ο λαός για ακόμη μια φορά προδόθηκε!

Το πόσο προδόθηκε ο λαός φαίνεται από την τεράστια κωλοτούμπα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να εναρμονιστεί με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων. Το 2012 έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η μόνη ρεαλιστική και σωτήρια πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας”Τελικά αυτό που κατήργησε ήταν το προεκλογικό του πρόγραμμα και οι εξαγγελίες!

Όσο κι αν προσπαθεί η “Αυγή” να μας πείσει για το αντίθετο, το Μνημόνιο επέστρεψε με υπογραφή Σύριζα και αυτό θα γίνει πασιφανές, όταν θα ψηφιστούν από το “συνταγματικό τόξο” όλα τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα.

ΥΓ. Κε Πάνο Καμμένο θυμάστε τι γράφατε πριν μία μόλις εβδομάδα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apotupwsh-ths-mnhmoniakhs-kwlotoumpas-tou-suriza#ixzz3SZFFYetN

Exit mobile version