Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση Γιούνκερ στον Ελληνικό Λαό για να καλύψει την συνέχιση των Μνημονίων από Τσίπρα-Καμμένο!

Επίθεση Γιούνκερ στον Ελληνικό Λαό για να καλύψει την συνέχιση των Μνημονίων από Τσίπρα-Καμμένο!

Αφού πρώτα χρησιμοποίησαν τα διεφθαρμένα και αντεθνικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο της εθνικής μας κυριαρχίας, τώρα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι παραδέχονται ψυχρά πως για το σημερινό χάλι της ελληνικής οικονομίας ευθύνονται πρωτίστως τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα δήλωσε πως «στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά σε όλα τα επίπεδα», για να συμπληρώσει με στόμφο: «Δεν ήταν όμως οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί που ψήφιζαν για πάνω από 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ευθύνη είναι και στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και δεν μπορούν να την αγνοήσουν»!

Βεβαίως ο κύριος Γιούνκερ λέει μισές αλήθειες. Διότι ναι μεν συμπεραίνει ορθώς πως οι πολιτικές ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν ένα βαθύτατα διεφθαρμένο κομματικό κράτος, αποφεύγει δε να αναφερθεί στο γεγονός πως αυτές ακριβώς οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις υπήρξαν ο Δούρειος Ίππος της επικείμενης κατοχής της Ελλάδος από τους διεθνείς δανειστές και τοκογλύφους.

Με απλά λόγια, μ’ αυτές τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις διαπραγματεύονταν οι Βρυξέλλες αλλά και οι ηγεσίες των κυβερνήσεων της Ευρώπης επί δεκαετίες, συνεργώντας άμεσα στα σχέδια καταλήστευσης του Ελληνικού Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Ή μήπως οι ευρωπαίοι ηγέτες «εξαπατήθηκαν» από τον τότε πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, όταν έβαζαν την υπογραφή τους στην ένταξη της Ελλάδος στην ευρωζώνη;

Η πραγματικότητα είναι πως οι καθ’ όλα διεφθαρμένες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση των πλάνων των διεθνών δανειστών. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «καθαροί» δανειστές δεν βρέθηκαν προ απροόπτου το 2009 και κυρίως το 2010, όταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου έσυρε την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα ποιους είχαν απέναντί τους και τους χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν για να βάλουν χέρι στην εθνική μας κυριαρχία και στον εθνικό μας πλούτο.

Η σκοπιμότητα της απόπειρας Γιούνκερ να επιρρίψει ευθύνες και στον Ελληνικό Λαό όμως είναι ξεκάθαρη: να καλλιεργήσει ένα αίσθημα ενοχής στο Λαό μας για τη διαφθορά της πολιτικής του ηγεσίας και των κυβερνήσεών του, ούτως ώστε να κατασιγαστούν οι αντιδράσεις από τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από τους Τσίπρα και Καμμένο. Ο Γιούνκερ και οι δανειστές άλλωστε γνωρίζουν καλά, πως η πραγματική ελληνική και εθνικά αξιοπρεπής απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις των τοκογλύφων δεν θα ερχόταν από την καρναβαλική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αλλά από μια μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Κι αυτό ακριβώς το τρομακτικό για τους ξένους επικυρίαρχους ενδεχόμενο, επιχειρεί να αποτρέψει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-giounker-ston-ellhniko-lao-gia-na-kalupsei-thn-sunechish-twn-mnhmo#ixzz3SbUxhX2e

Exit mobile version