Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Bloomberg ήρθε στα λόγια της Χρυσής Αυγής: Συνεχίζει το Μνημόνιο ο Τσίπρας – Κι ο Σόιμπλε στο επικοινωνιακό κόλπο του Σύριζα

Το Bloomberg ήρθε στα λόγια της Χρυσής Αυγής: Συνεχίζει το Μνημόνιο ο Τσίπρας - Κι ο Σόιμπλε στο επικοινωνιακό κόλπο του Σύριζα

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα επιβεβαιώνουν απόλυτα τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής, όπως αυτά καταγράφηκαν από πολλές αναλύσεις, αλλά και τις ομιλίες των βουλευτών για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Δεν περιμέναμε το οποιοδήποτε Bloomberg να μας επιβεβαιώσει, αλλά όταν ένα διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο κάνει σήμερα μια περίληψη από αυτά που εμείς λέμε εδώ και μέρες, τότε σημαίνει ότι οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής αργά ή γρήγορα επιβεβαιώνονται.

Σήμερα λοιπόν δημοσίευμα του Bloomberg χαρακτηρίζει την άνευ όρων υποταγή του Σύριζα στις επιταγές των δανειστών στο Eurogroup ως “Μεγάλη νίκη για τους Ευρωκράτες” σημειώνοντας: “Για όσους είχαν παρακολουθήσει την οικονομική κρίση της Ελλάδας για πέντε χρόνια, δεν υπήρχε μεγάλη αμφιβολία σχετικά με το ποιος νίκησε στον τελευταίο γύρο της Παρασκευής, όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έκανε μία συμφωνία για να διατηρήσει σε ισχύ το πρόγραμμα διάσωσης“.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν όμως και για την στάση του Σόιμπλε που από την πρώτη στιγμή επισημάναμε ότι είναι μέρος του επικοινωνιακού κόλπου του Σύριζα: “Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος “δεν ήθελε να κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα”, δήλωσε πως “θα είναι δύσκολο για τον Τσίπρα να ”πουλήσει” τη συμφωνία στη χώρα του. Και αυτό διότι η λαϊκιστική ρητορική του Έλληνα πρωθυπουργού να τελειώσει τη λιτότητα υπερνικήθηκε από το ενιαίο μέτωπο που αντιμετώπισε“.

Το Bloomberg ξεκαθάρισε πως  κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, η Ελλάδα υπέγραψε όλες τις συνθήκες της “τρέχουσας συσκευασίας” και δέχθηκε τη διεθνή εποπτεία, βάζοντας στον πάγο τα πλάνα της για αύξηση μισθών και συντάξεων. Εξάλλου είναι χαρακτηριστικός και ο τίτλος του δημοσιεύματος: “Ο Τσίπρας εξημερώθηκε – Ολική παράδοση από τους Έλληνες“.

Μετά από όλα αυτά ούτε οι χαχόλοι πιστεύουν τα ψέμματα του Σύριζα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-bloomberg-hrthe-sta-logia-ths-chrushs-aughs-sunechizei-to-mnhmonio-o-tsi#ixzz3SbYjV33U

Exit mobile version