Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 917) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 917) που κυκλοφορεί αύριο

Ίσως είναι η πρώτη φορά, όπου μια νέα κυβέρνηση απογοήτευσε τόσο πολύ, έχοντας στο πλευρό της, την συντριπτική πλειοψηφία του λαού για να προχωρήσει στη ρήξη με τους δυνάστες της πατρίδας μας.

Ο Σύριζα, αντί για το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα και έτσι θα συνεχιστεί (για πόσο ακόμα, κανείς δεν ξέρει) η ξενοκρατία στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά, το Μνημόνιο έρχεται από… Αριστερά και ο Τσίπρας με τον Καμμένο κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους «Καστελόριζο».

Μπορεί να προσπάθησαν κάτι καλύτερο από τους προκατόχους τους, πάντως αν υπήρξε κάτι τέτοιο, παρέμεινε σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, ο Σύριζα διατηρεί όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή στην νέα κυβέρνηση να σκίσει τα Μνημόνια και να πει ένα βροντερό ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους που συνεχίζουν να απομυζούν την χώρα. Αυτήν την λαϊκή εντολή η νέα συγκυβέρνηση την πρόδωσε εν μία νυκτί δείχνοντας κατώτερη των περιστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-917-pou-kukloforei-aurio#ixzz3SgaHUsCP

Exit mobile version