Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάζοντας σήμερα την στήλη Μπά; της “δημοκρατίας” και την υπερασπιστική άποψη της περί χρήσιμου στρατεύσιμου χρόνου των νιάτων της χώρας, καταργώντας τα “βύσματα” με την λογική Καμμένου, άλλο αν ο ίδιος υπηρέτησε στο Καβούρι δίπλα στο σπίτι του.. στηρίζοντας και τις πλέον ακραίες απόψεις ως προς την εκπαίδευσή τους (!) αν και συμφωνώ απόλυτα με τα προτεινόμενα, μήπως όμως θα έπρεπε να τονισθεί ότι ακριβώς αυτά τα προγράμματα εξάσκησης νέων είχε και η Χρυσή Αυγή υιοθετήσει σε απλές κατασκηνώσεις και σήμερα με αυτές τις εικόνες των κατασκηνώσεων έχουν στείλει φυλακή ένα ολόκληρο κόμμα καταφανώς παράνομα και είμαστε εν αναμονή δίκης; Πως την “είδαν” τόσο Εθνικόφρονες οι σημερινοί Κυβερνώντες μας;  Αυτοί δεν είχαν σημαία τους την κατάργηση συνόρων και πολλά πολλά άλλα παρεμφερή;

Α.Κ

Από την μία κυβέρνηση των e-mail στην επόμενη: Η λίστα Βαρουφάκη συνεχίζει κατά γράμμα το Μνημόνιο

Όσο αφορά την παρούσα κυβέρνηση είμαι απαισιόδοξος πέρα για πέρα και θα εξηγήσω τα γιατί.

Για την ώρα τα πράγματα είναι θολά για να κρίνομε τι μπορούν να πετύχουν εντός Ευρώπης μετά βεβαιότητος. Τα σινιάλα από ‘κει είναι μικτά αλλά μάλλον γέρνουν στο ότι χάνομε και ηττόμαστε και απλώς εντυπώσεις και κοκκορισμοί ήταν οι δυο πρώτες εβδομάδες χωρίς καμία ουσία και χωρίς σχέδιο Β. Αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν καλά μέχρι τον Ιούλιο και τότε θα είμαστε σε θέση να τα κρίνομε πλήρως. Πάντως δεν έχω καλή προαίσθηση.

Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε μόνο μια μεγάλη διεθνής συγκυρία αλλαγών και ανατροπών και η οποία θα βγει υπέρ μας, μόνο τότε, ίσως την βγάλομε καθαρή.

Θέλω να δω επίσης αν θα τιμωρήσει τους υπαιτίους και αν θα καταργήσει τις παθογένειες. Δεν το πιστεύω αλλά είναι πολύ νωρίς για να είμαι σίγουρος. Μέχρι Ιούλιο θα φανεί.

Όμως ας υποθέσομε ότι πετυχαίνουν στο εσωτερικό και στην Ευρώπη και μας χαρίζουν ακόμα και χρυσά σπίτια και αυτοκίνητα και φαΐ και σπατάλες και τεμπελιές κοκ. Αυτό θα αποτελέσει ένα μικροπρόθεσμο επεισόδιο και μικρό χρονικό διάστημα. Θα διαρκέσει ολίγο και μετά θα έλθει η πλήρης και τελειωτική καταστροφή του Ελληνισμού χωρίς αντιστροφή!

Διατί:

1) Διότι μπάζει συνέχεια λαθροβαρβάρους ισλαμιστές και λοιπούς βαρβάρους εγκληματίες και καθίκια ανθέλληνες, οι οποίοι σε λίγα χρόνια θα μας κάνουν μειοψηφία στην χώρα μας και θα αλλάξουν το έθνος, τον πολιτισμό και την ιστορία. Δεν θέλει να πετάξει έξω τους ήδη εντός των τειχών αλλά θέλει να φέρει και άλλους και να τους δώσει και ιθαγένεια (σωστό είναι πολιτογράφηση).

2) Θα παραδώσει την Θράκη στους Τούρκους διά της μεθόδου του Κοσόβου. Για την Κύπρο κανένα σχέδιο δεν έχουν!

3) Θα παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας και δεν δίνει δεκάρα για το τι σκοπεύουν τα Σκόπια.

4) Καταστρέφει τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας.

5) Δεν έχει κανένα πρόγραμμα ή πρόταση για ανάπτυξη και παραγωγή εκ βάθρων. Ούτε καρφίτσα δεν παράγομε ούτε λεμόνια και δεν λέει τίποτα σ’ αυτό το πεδίο!

6) Μέσα σ΄ αυτό τον αχταρμά, έχει τα κέρατα του παλαιού ΠΑΣΟΚ και τα κέρατα της πρώην ΚΝΕ κλπ. όλοι τρελοί ή διεφθαρμένοι. Ο ίδιος με τον υπουργό του Γ.Β. δεν έχουν δουλέψει ποτέ και ούτε ξέρουν από φτώχια. Αστοί των σαλονιών που έκαναν τον μαρξισμό ή κομμουνισμό εμπόρευμα και έτσι γεμίζουν τα κόμπλεξ τους. Διακατέχονται από το κόμπλεξ του ηττημένου και συνεπώς γαία πυρί μειχθείτω. Ή η μάσα και η ιδεολογία μας ή θάνατος.

7) Δεν ομιλούν ποτέ για ιστορικές, πολιτισμικές, καλλιτεχνικές, γλωσσικές, εθνικές, κλπ., αξίες. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει μόνο μάσα και πήραμε ή δεν πήραμε το χρήμα. Δεν υπάρχει άλλη ουσιαστική, ψυχολογική, πνευματική, κοινωνική αξία!

Συνεπώς και να πετύχει στα άμεσα οικονομικά και ευρωπαϊκά προβλήματα αυτά που αραδιάζω εδώ θα επιφέρουν την πλήρη και μη αντιστρεπτή καταστροφή όπως και οι προκάτοχοι όλοι, Σαμαράς, Βενιζέλος μέχρι … τον γέρο Καραμανλή.

«Όταν ένα έθνος φτάσει στο σημείο ώστε το μόνο που το απασχολεί είναι τα οικονομικά, το χρήμα και τίποτα άλλο, τότε έφτασε η ώρα τού θανάτου του». Ιωάννης Μεταξάς.

Νεοκλής

Απ’ την επαναστατική στην ενόργανη γυμναστική: Αυτά έλεγαν πριν 2 μήνες οι ΣΑΝΕΛ για την παράταση της δανειακής σύμβασης

Ο συριζα μάς λέει ότι “διαπραγματεύεται” καλύτερους όρους το μνημόνιο. Μόνο που ο συριζα βγήκε υποσχόμενος ότι θα καταργήσει το μνημόνιο και όχι ότι θα φέρει καλύτερους όρους για το μνημόνιο. Ο Έλληνας είναι πνευματικά τόσο εξαθλιωμένος ώστε δεν θέλει να παραδεχτεί ότι για μια ακόμα φορά τον έχουν εξαπατήσει άσχημα και επιλέγει την ψευδαίσθηση. Η πιο άτιμη υπόσχεση που του πούλησε το ιδεολογικά ψόφιο αυτό κόμμα είναι η ελπίδα. Σε μια παλιά ομιλία του ο Κασιδιάρης έλεγε στον κόσμο “δε θέλουμε να έρχεστε σε εμάς για ελπίδα”.

Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-25-febrouariou-2015#ixzz3ShyCzFpt

Exit mobile version