Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

metanastes

Θυμάστε την πρωτοφανή απόφαση του ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ κράτους της Αυστραλίας, να απαγορεύσει την επίσκεψη ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στη χώρα, με τη δικαιολογία ότι είναι… ρατσιστές και δεν έχουν θέση στην… ανοιχτή κοινωνία της; Ε, λοιπόν, ο ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ πρωθυπουργός αυτής της… ανοιχτής κοινωνίας, Τόνι Άμποτ, προανήγγειλε αυστηρότερους ελέγχους στους μετανάστες, μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης έκθεσης για την ομηρία τον Δεκέμβριο σε ένα καφέ του Σίδνεϊ, στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν δύο όμηροι και ο (Ιρανός) δράστης.

Όπως είπε: «Το νομικό σύστημα απογοήτευσε τη χώρα. Πολύ απλά, αυτό το τέρας δεν θα έπρεπε να είναι στην κοινωνία μας. Δεν θα έπρεπε να του έχει επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση. Δεν θα έπρεπε να έχει στην κατοχή του όπλο και δεν θα έπρεπε να έχει ριζοσπαστικοποιηθεί».

Κι όποιος απορεί με τον τίτλο και το πνεύμα του άρθρου, εκτός από τον πρωτοφανή στα χρονικά αποκλεισμό εκλεγμένων εκπροσώπων του τρίτου πολιτικού κόμματος μιας χώρας που έχει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στην Αυστραλία, σας υπενθυμίζουμε ότι η χώρα αυτή –σε αντίθεση με την Ελλάδα- δεν είναι «έθνος- κράτος» αλλά σκέτο κράτος, καθότι οι μόνοι γηγενείς στην Αυστραλία είναι οι Αβορίγινες και όλοι οι άλλοι απόγονοι μεταναστών. Όπως, λοιπόν, μετανάστευσαν στην Αυστραλία οι πρόγονοι αυτών που την κυβερνούν σήμερα, έτσι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν όλοι οι άνθρωποι της γης που το επιθυμούν, χωρίς κανέναν περιορισμό. Κι όλα τ’ άλλα είναι… ρατσισμός!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version