Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπόλεμη ζώνη στο Ζεφύρι: Ρομά πυροβόλησαν αστυνομικό στο πρόσωπο με καραμπίνα

Ξεσάλωσαν οι Ρομά – Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα

Ο νεαρός αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι δύο Ρομά δράστες συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας.

Ένα αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν αστυνομικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ζεφύρι. Όλα ξεκίνησαν όταν άντρες τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δέχθηκαν κλήση προκειμένου να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα. Ωστόσο, στην οδό Φιλιππιάδος, ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Τα πυρά δεν ήρθαν, όμως, από το όχημα που επιχείρησαν να ελέγξουν, αλλά από την ταράτσα ενός παρακείμενου σπιτιού και όπως έγινε γνωστό, από μια καραμπίνα!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Πίσω από την επίθεση βρίσκονταν δύο Ρομά, ένας 19χρόνος και ένας 45χρονος, πατέρας και γιος. Και οι δύο συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες, κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empolemh-zwnh-sto-zefuri-roma-purobolhsan-astunomiko-sto-proswpo-me-karampi#ixzz3SlkrALMY

Exit mobile version