Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ποτάμι της ξενοδουλείας: διαπιστευτήρια σε Βρυξέλλες, Βερολίνο από τον εκπρόσωπο του εθνικού εργολάβου

Το Ποτάμι της ξενοδουλείας: διαπιστευτήρια σε Βρυξέλλες, Βερολίνο από τον εκπρόσωπο του εθνικού εργολάβου

Παρά το γεγονός ότι ο βασικός στόχος του συνονθυλεύματος υπό τον τίτλο «Ποτάμι», ήτοι η αποτροπή να αναδειχτεί η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γνώρισε παταγώδη αποτυχία, ο επικεφαλής του πήρε σβάρνα Βρυξέλλες και Βερολίνο προκειμένου να υπενθυμίσει στους «εταίρους» και δανειστές πως εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τις διαταγές τους για οποιαδήποτε υπηρεσία του ζητηθεί.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Σ. Θεοδωράκης άφησε στην άκρη το ποδήλατο και τις πολυδάπανες και πολυδιαφημισμένες βόλτες στην ελληνική επαρχία και πλέον περιδιαβαίνει τας Ευρώπας, διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως τον συμμορφωτισμό του στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, όπως άλλωστε απαιτούν οι εγχώριοι χορηγοί του.

Στην πρωτεύουσα του αντιευρωπαϊκού τερατουργήματος της Ε.Ε., τις Βρυξέλλες, ο ποταμίσιος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φέρχοφσταντ, ενώ σήμερα πρόκειται να μιλήσει στην Ολομέλεια της Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατόπιν θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, αλλά και τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σ. Θεοδωράκης πρόκειται να συναντηθεί και με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Το περιεχόμενο των επαφών βεβαίως, έχει να κάνει με τη πρόθεση του επικεφαλής του Ποταμιού να διαβεβαιώσει τους παράγοντες των δανειστών και της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας πως το κόμμα του αποτελεί έναν από τους πιστότερους συμμάχους τους στην Ελλάδα και μπορούν φυσικά να υπολογίζουν σ’ αυτόν.

Αυτό άλλωστε είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος είχε δημοσίως ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε σφόδρα την συμμετοχή του Σ. Θεοδωράκη στη νέα ελληνική κυβέρνηση. Ο λόγος είναι προφανής και δεν απαιτεί αναλύσεις ή ειδικούς σχολιασμούς.

Μετά την ολική κατάρρευση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα τα οποία στήριζαν την εγκληματική συμμορία της Χαρ. Τρικούπη έστρεψαν το ενδιαφέρον τους προς ένα γνήσιο τέκνο τους, τον μεγαλοδημοσιογράφο Σ. Θεοδωράκη και το κόμμα-παρωδία Ποτάμι, επιχειρώντας να το καταστήσουν ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής, συμφώνως πάντοτε προς τα συμφέροντα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.

Πρωτίστως όμως, η σκοπιμότητα της δημιουργίας του Ποταμιού και της ανάδειξης και διαφήμισης του φανατικά μνημονιακού Σ. Θεοδωράκη απ’ όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης, υπήρξε η απόπειρα να υποσκελιστεί και να περιοριστεί η Χρυσή Αυγή. Αυτή ήταν η πρεμούρα των νταβατζήδων της πολιτικής και οικονομικής ζωής και αυτή την αποστολή ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Σ. Θεοδωράκης, με τις ευλογίες σαφώς της κάστας των τοκογλύφων που εξουσιάζει τους ευρωπαϊκούς Λαούς από τις Βρυξέλλες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-potami-ths-jenodouleias-diapisteuthria-se-brujelles-berolino-apo-ton-ekp#ixzz3SnOBuBHC

Exit mobile version