Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις 5 Μαρτίου θα κάνουν τα… σαράντα της συγχωρεμένης της νουδούλας

Στις 5 Μαρτίου θα κάνουν τα… σαράντα της συγχωρεμένης της νουδούλας

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μπορεί να τη γλίτωσε την… καρατόμηση ο φον Αντωνάκης, την προ-προηγούμενη Πέμπτη –με την αναβολή της συνεδρίασης της εναπομείνασας κοινοβουλευτικής ομάδας του πτώματος της ψοφοδεξιάς, λόγω του Eurogroup- αλλά… του ’ρχεται από βδομάδα!

Στις 5 Μαρτίου, λοιπόν, θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση, με τους… τζιχαντιστές δελφίνους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, για να… αποκεφαλίσουν τον φον Αντωνάκη, με… τελετουργικό τρόπο! Διότι, όπως προαναγγέλλουν τα εκ των έσω καλά πληροφορημένα ΜΜΕ, «ανοίγει η συζήτηση για τα αίτια της ήττας». Η οποία βεβαίως, δε μπορεί παρά να έχει τη γνωστή κατάληξη: αλλαγή «προπονητή».

Και φαίνεται πως την πήρε χαμπάρι τη δουλειά ο πολιτικώς νεκροζώντανος φον Αντωνάκης και όρισε την –δεύτε τελευταίον ασπασμόν- συνεδρίαση ακριβώς 40 ημέρες μετά την… αποφράδα 25η Ιανουαρίου. Για να κάνουνε –με την ευκαιρία- και τα… σαράντα της προ πολλού αποθαμένης –αλλά… άταφης- ψοφοδεξιάς!

(ΥΓ) 1: Εκτός από τα… παραδοσιακά κόλλυβα, θα προσφερθεί καφές με παξιμαδάκι κι αν ο καιρός είναι κρύος θα έχει και κονιάκ. Καλόν είναι οι καλεσμένοι να προτιμήσουν αμφίεση ανάλογη των περιστάσεων… Σκούρα χρώματα και οπωσδήποτε μαύρη γραβάτα…

(ΥΓ) 2: Αποθαμένης, αλλά όχι συγχωρεμένης… Γιατί ο Θεός συγχωρεί, οι εθνικιστές ποτέ!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-5-martiou-tha-kanoun-ta-saranta-ths-sugchwremenhs-ths-noudoulas#ixzz3Snby3kRj

Exit mobile version