Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σκευωρός Αθανασίου έχει το θράσος και μιλάει ακόμα! BINTEO

Το πόσο θρασύς και ανεπαίσχυντος είναι ο αρχισκευωρός Χαραλάμπος Αθανασίου απέδειξε για ακόμη μια φορά στην χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση των Δικαστών των διοικητικών δικαστηρίων. Ο άνθρωπος που με τις ακατάπαυστες τηλεφωνικές του παρεμβάσεις, τις οποίες μάλιστα παραδέχθηκε πολλάκις στην Βουλή των Ελλήνων, ενορχήστρωσε μαζί με το παραδικαστικό του κύκλωμα την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής έχει το θράσος να μιλά ακόμα για τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

Ο “Μπάμπης” που ακόμα δεν έχει λογοδοτήσει για την ανακριβής δήλωση “πόθεν έσχες” και πολλές άλλες όζουσες υποθέσεις τις οποίες εμπλέκεται, τόλμησε χθες να κατηγορήσει την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης, επειδή ζήτησε το αυτονόητο, να μην λειτουργεί δηλαδή παράνομα και αντισυνταγματικά η Βουλή και οι αποφάσεις να παίρνονται από 300 βουλευτές σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους.

Ο άνθρωπος που κατέλυσε θεσμούς, Πολίτευμα και διάκριση εξουσιών είχε το θράσος να ξεστομίσει ότι κάποιοι παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης. Ποιος; Ο… κολλημένος με το τηλέφωνο Αθανασίου! Την πρώτη απάντηση την πήρε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία στην ομιλία της είπε ξεκάθαρα: “Τα τελευταία χρόνια οι Κυβερνήσεις προσπάθησαν να κάμψουν αυτό το φρόνημα και να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη. Να τη μετατρέψουν από θεσμική εγγύηση των δικαιωμάτων των πολιτών, του Κράτους Δικαίου και της τήρησης του Συντάγματος, σε εργαλείο υλοποίησης αντισυνταγματικών και αντιδημοκρατικών πρακτικών“.

Για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ξανά ανεξάρτητα προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, πρέπει να ξεριζωθεί το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου και οι επίορκοι να λογοδοτήσουν. Αυτό δεν θα αργήσει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-skeuwros-athanasiou-echei-to-thrasos-kai-milaei-akoma#ixzz3T8Ezt8lk

Exit mobile version