Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συμπληρώθησαν 140 χρόνια, από της δημοσιεύσεως του βαρυσήμαντου άρθρου, του Μεγάλου Έλληνα πολιτικού Χαρίλαου Τρικούπη εις την εφημερίδα «Καιροί» του Κανελλίδη, δια του οποίου ο Χαρίλαος Τρικούπης κατήγγειλεν την φαυλότητα του διεξάγοντος τας εκλογάς του 1874 Δημητρίου Βούλγαρην ως ευτελίσαντα το Σύνταγμα και καταρρακώσαντα του θεσμούς, διακηρύσσοντα δε ότι «δια της καταλύσεως του Συντάγματος και της εικονικότητος της Βουλής η Ελλάς κυβερνάται ως μοναρχία απόλυτος», οι δε πολιτικοί είναι υιοί διαμορφώνει το φαιδρόν αυτό καθεστώς. Ο Τρικούπης εν συνεχεία συνελήφθη και ενεκλείσθη εις την φυλακήν, αλλά μετά πάροδον μιας εβδομάδος, δια βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, αφέθη ελεύθερος. Την εποχήν εκείνη βλέπετε δεν υπήρχεν η παράγκα του Μπάμπη, του θλιβερού κατ’ όνομα Υπουργού Δικαιοσύνης, του ανδρείκελου του Παγκοσμίου Σιωνιστικού Συμβουλίου και υποχειρίου του Σαμαρά κατά την μαρτυρία Μπαλτάκου. Αλλά ακόμη δεν είχαμε τους άλλους επίορκους δικαστάς, τον θλιβερό Παναθηναϊκάκια Εισαγγελέα Ντογιάκον και τις κομμουνίστριες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητρακοπούλου, υπό την εποπτεία του άλλοτε συμβούλου του Πετσάλνικου και εφευρέτου της καταπτύστου θεωρίας περί εγκληματικής οργανώσεως, Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βουρλιώτη. Οι κύριοι όπως έλεγεν και ο Μέγας Έλλην συνταγματολόγος Νικόλαος Σαρίπολος ( πατήρ) είναι άξιοι της Εθνικής περιφρονήσεως ως άτομα ασπόνδυλα, υποτελή και περιδεή ενώπιον των ισχυρών. 140 λοιπόν χρόνια μετά τον Χαρίλαο Τρικούπη, έχομεν την επονείδιστον πράξιν της προφυλακίσεως του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου και των άλλων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου με την εξωφρενικήν κατηγορίαν ότι δια των πολιτικών ομιλιών τους προέτρεπαν εις διάπραξη …εγκληματικών πράξεων.

Αλλά οι Νέοι αυτοί Τριβωνιανοί της Ελληνικής Δικαιοσύνης, οι επαναφέροντες εις την μνήμην ζοφεράς περιόδους δικαστών αργυρωνήτων και μίσθαρνων οργάνων της εξουσίας, οι κύριοι αυτοί λέγομεν θα έπρεπε να γνωρίζουν τον ορισμόν τον στοιχειοθετούντα την ύπαρξην αδικήματος, σχέσιν δε έχοντα με την κατηγορίαν εγκληματικής οργανώσεως. Διότι το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικος συνδέει την κατηγορίαν τούτην με φοβερά αδικήματα, όπως δολοφονίες, ληστείες,πλαστογραφίες, απαγωγάς, πυρπολήσεις, προσφάτως δε η Σύμβασις του Παλέρμο της Ιταλίας απαιτεί και οικονομικόν όφελος. Αντί συνεπώς μετά την παρέλευσιν 140 ολόκληρων ετών, από της δημοσιεύσεως του περισπούδαστου άρθρου του Χαριλάου Τρικούπη «Τις πταίει», να είχαμε εορτάς και πανηγύρεις και συγκλονιστικήν αποδοκιμασίαν ενός Μεσαιωνικού καθεστώτος ενθυμίζοντος τας δαιδαλώδεις λαβυρίνθους της Ιερώς Εξετάσεως των Πιστών της Καθολικής εκκλησίας, έχομεν δυστυχώς την φρικαλέαν αναβίωσιν των αβυσσαλέων διώξεων πολιτικών ανδρών με την επαναφοράν της Συλλογικής ευθύνης των Σταλινικών Στρατοδικείων του Εισαγγελέως των Σοβιέτ Βοσίνσην, η οποία και επιδιώκει την εξαφάνισην των εθνικιστών ανδρών, της μόνης πλέον ελπίδος δια την διάσωσιν του Έθνους. Είμεθα όμως βέβαιοι ότι πάντα τούτα όσα βυσσοδομούνται θα διασκορπισθούν ως πομφόλυξ εις το Δικαστήριον και η Αλήθεια θα λάμψει.

Χ.Γ.Σ.

Από το ένα χάος στο άλλο – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Γεια σας με λένε Μ. Σ. και θέλω να ξέρετε πως αγωνίζομαι κάθε μέρα για την ΠΑΤΡΙΔΑ μου και ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο μπορώ θα μάχομαι για την πατρίδα μου όπως το κάναν και οι πρόγονοι μου. Θέλω να βγείτε με το καλό και να γίνουμε ξανά ισχυροί και δυνατοί όπως παλιά γιατί μόνο εσείς το μπορείτε αυτό. Πιστεύω σε εσάς, πιστεύω για κάτι καλύτερο. Να ξέρετε για ότι χρειαστείτε θα με έχετε στο πλευρό σας. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Μ.Σ.

Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι: Απαιτούν διχοτόμηση του Αιγαίου για να το κάνουν πεδίο βολής!

Χαιρετίζω όλους τους αγαπημένους μου συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα. Με αυτή την κυβέρνηση δεν πάμε καθόλου καλά. Από τη μια η Τουρκική επιθετικότητα κι από την άλλη η Γερμανική αδιαλλαξία κάτι μου λέει πώς θα τα δούμε όλα. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί αυτό που έχουμε δεν είναι κυβέρνηση, αλλά ο Πύργος της Βαβέλ. Πλησιάζει ο χρόνος όπου η πατρίδα μας θα αποκτήσει Εθνική κυβέρνηση κάτι το οποίο μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί ώστε η Ελλάδα να ανήκει ξανά στου Έλληνες Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα σας μου έρχεται να βάλω τα κλάματα βλέποντας την κατάντια της χώρας μας, αντί να απελάσουν τους λαθρομετανάστες, τους δίνουν χαρτιά οι προδότες και μάλιστα διεμήνυσαν ότι θα τους εγκαταστήσουν ακόμη και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Όλα αυτά μετά από την διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιου στη Χαλκίδα και κανείς δεν βρέθηκε από την κυβέρνηση να πει έστω κάποια δήλωση για το γεγονός. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να περνάν καλά οι ορδές μεταναστών που σαν σκοπό έχει την αλλοίωση του πληθυσμού Ένα μπορώ να πω “Βιασμός”. Ζω με την ελπίδα να δω τον Αρχηγό μας πρωθυπουργό, Καλή συνέχεια στον αγώνα παιδιά!

Μ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-martiou-2015#ixzz3TH8dvSFy

Exit mobile version