Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει λάθος μηνύματα προς τους παράνομους μετανάστες. Ελάτε στην Ελλάδα να ταξιδεύετε ελεύθερα και να κάνετε όπως σας αρέσει, εμείς θα σας δώσουμε άσυλο και ακόμη και την ελληνική υπηκοότητα. Πόσο παράλογο είναι η σκέψη τους; Όχι μόνο θα πρέπει να τους απελαθούν για παράνομη είσοδο ο ΣΥΡΙΖΑ λέει στους Τούρκους λαθρεμπόρους ανθρώπων συμφωνούμε με τις μεθόδους σας. Θέλουν να μετατρέψουν την Αθήνα σε ένα ισλαμικό οχυρό. Το Ισλάμ και η Αριστερή ιδεολογία έρχονται σε αντίθεση για τα πάντα. Ενενήντα πέντε τοις εκατό των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα είναι οικονομικοί μετανάστες. Αυτοί που θέλουν άσυλο πρέπει να πάνε στις πρεσβείες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γαλλίας, του Καναδά και της Αυστραλίας και να ζητήσουν άσυλο είναι οι χώρες που τους βομβαρδίζουν. Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή για να τους χορηγήσει άσυλο. Θα πρέπει να απελαθούν για παράνομη είσοδο, δεδομένου ότι θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σε περίπτωση πολέμου με το μουσουλμανικό κόσμο. Αποτελούν μια επικίνδυνη πέμπτη στήλη.

Ξύπνα Ελλάδα

Γ Γ

Επαναφορά θανατικής ποινής στους παιδεραστές! Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο παιδόφιλος που είχε βιάσει 14χρονο κορίτσι

Δανειακή Μνημονιακή σύμβαση: Tου ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ Του Αγγλικού Δικαίου και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας… Aυτή, την ίδια σύμβαση, την υπογράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς την έγκριση της Βουλής Συνεχίζει έτσι-κι αυτός-την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική των προκατόχων του…. Με κουβέντες δικαιολογητικές Με καρφιά που καρφώνουν κάθετα την σανίδα… Αλήθεια, πόση θλίψη στο βλέμμα του… Πόσος στοχασμός στο πλατύ του μέτωπο….

Σ.Μ.

Εποικισμός με υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου: 6μηνη άδεια παραμονής και φύλλο πορείας σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες!

Διαβάζω σήμερα στο Βήμα: “Τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με τους εκπροσώπους της ΕΕ Κοστέλο, της ΕΚΤ Μαζούχ και του ΔΝΤ Γκογιάλ το μεσημέρι της Τρίτης.” Δηλαδή, ο συριζα κατήργησε την Τρόικα και ίδρυσε την e-Τρόικα;

Α.Μ.

Για τους επαχθείς περιοριστικούς όρους και την παράνομη φυλάκιση εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Κανείς νοήμων δεν διαφωνεί, αλλά οι πολιτικοί μας βολευτές έχουν διαγράψει προ πολλού την ουσιαστική έννοια της δημοκρατίας και του δικαίου. Θα είναι απόλυτα επιθυμητό και το τέλειο αν και δείχνει με τα σημερινά κρατούντα κάτι το ουτοπικό να ξεκινήσει οτιδήποτε προς την σωστή κατεύθυνση. Ας ξεκινήσει πρώτα- πρώτα η κατάργηση του αίσχους της διαγραφής -παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών απατεώνων και εγκληματιών, με αναδρομική μάλιστα ισχύ. Ας σταματήσει η μπούρδα του δημοκρατικού τόξου και οι χίλιες δυο λοιπές παρανομίες τους, με έξωθεν και έσωθεν εντολές και να δουλέψει πλήρως η δημοκρατία για την οποία κόπτονται-μας έχουν ζαλίσει –λοβοτομήσει Να φροντίσουν άμεσα να πάνε φυλακή οι πολιτικοί και μη που επίτηδες η ακόμη και από αμέλεια μας πτώχευσαν. Να φροντίσουν να εξαφανιστούν οι αναρχοαντιεξουσιαστές που συνήθως χρηματοδοτούνται οργανώνονται και χρησιμοποιούνται και από έξωθεν κέντρα που καταστρέφουν κατακαίουν οι οποίοι όλως περιέργως είναι πασίγνωστοι αλλά και ανέγγιχτοι. Να λύσουν άμεσα το τεράστιο καρκίνωμα που αυτοί επίτηδες η με την ανοχή- αμέλεια τους δημιούργησαν των εκατομμυρίων εχθρικότατων αλλόθρησκων εισβολέων που σκοπό και αποτέλεσμα έχουν να μας εξαφανίσουν. Ας φροντίσουν επιτέλους και ας ρίξουν έστω βλέφαρο μέριμνας και προστασίας και στον παντοιοτρόπως και ανηλεώς διωκόμενο Έλληνα νοικοκύρη. Όσο για τους δικαστικούς και την δικαιοσύνη που δουλεύει επίτηδες στα χρόνια μας με αραμπά. Ας αρχίσουν από τον εαυτό τους που έχουν καταντήσει με τις αναβολές και τα δικηγορίστικα τερτίπια σκέτη αδικία. Και βέβαια αλίμονο από τον τίμιο Έλληνα πολίτη που θα ζητήσει το δίκιο του και την προστασία του από την παρανομία εδώ ισχύει πλήρως το «ου μπλέξεις μαζί τους κάηκες». Με τις συνήθως κατευθυνόμενες από συμφέροντα αλλά και επηρεασμένες από τα κρατούντα και την κοινή γνώμη αποφάσεις τους που όχι σπάνια, καταφέρνουν να βγαίνουν όταν ο αιτών-ασθενής Έλλην έχει. πολλάκις αποδημήσει εις Κύριον.

Γ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-martiou-2015#ixzz3TPDx4WVO

Exit mobile version