Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Μπαρούτι» η κατάσταση στη Ν.Δ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

«Μπαρούτι» η κατάσταση στη Ν.Δ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

Λίγες ώρες μένουν μόλις για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, όπου αναμένεται η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 25ης Ιανουαρίου. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν τελικά θα τεθεί ευθέως θέμα ηγεσίας από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, τα οποία μέμφονται τον Σαμαρά και το επιτελείο του για την προεκλογική στρατηγική που ακολουθήθηκε και την εκλογική συντριβή με 8,5% μονάδες διαφορά.

Από τη μεριά του Σαμαρά θεωρείται σίγουρο ότι θα επιμείνει στο ορθό της επιλογής του, καθώς επίσης και στη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης». Αυτή η επιμονή του, μένει να αποδειχθεί εάν θα προκαλέσει την άμεση έκρηξη των επικριτών και των αμφισβητιών του Σαμαρά, με αποτέλεσμα να δούμε τραγελαφικές καταστάσεις στη συνεδρίαση της Κ.Ο. Ενδεικτικό, πάντως, ήταν το «τιτίβισμα» του στενού συνεργάτη του Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος ζήτησε ξεκάθαρα «συνέδριο για να απαλλαγεί η Ν.Δ από την ακροδεξιά σαβούρα».

Ο ίδιος ο Καραμανλής τηρεί στάση αναμονής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει τις προθέσεις του. Όσον αφορά το αίτημα πολλών στελεχών και βουλευτών να βγει ο ίδιος μπροστά, προς το παρόν έχει αποκλείσει τέτοιο ενδεχόμενο. Για να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να έχει αρχίσει η έμπρακτη φθορά της κυβερνητικής διαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να έχει η Ν.Δ την ελπίδα επανόδου στην εξουσία. Η κατάσταση, όμως, στο κόμμα που ίδρυσε ο ψευτοεθνάρχης θείος του, δείχνει μη αναστρέψιμη, με τη διαρροή ψηφοφόρων να αποτελεί μια ανοιχτή πληγή, η οποία δεν κλείνει.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξεδιπλώνοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χώρα και οι Έλληνες, θα είναι εκείνος ο Πολιτικός Φορέας, ο οποίος θα γίνει το νέο σπίτι όσων πραγματικά θέλουν να πιστέψουν σε μια ειλικρινή προσπάθεια, που θα κινηθεί με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mparouti-thumizei-h-katastash-sth-n.d-ligo-prin-th-sunedriash-ths-k.o#ixzz3TRM2GF3f

Exit mobile version