Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης έχει ευθύνη για την υπόθεση Καπόν – ΒΙΝΤΕΟ

Η παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

 Σκόρπισε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης από την ομιλία του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου για την παραίτηση του αντιδημάρχου του Μπουτάρη, Χασδάι Καπόν.
Ο συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος, επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, πήρε το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και τοποθετήθηκε αρχικά για τις παλινωδίες της νέας συγκυβέρνησης, προκαλώντας την αποχώρηση του νεοεκλεγέντα κυβερνητικού βουλευτή  και δημοτικού συμβούλου, Τ. Μηταφίδη, ο οποίος μην έχοντας τίποτα ν’ απαντήσει και φυσικά μην αντέχοντας την αλήθεια, αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου αναδεικνύοντας το θέμα, με τις πολιτικές του διαστάσεις και τις ευθύνες επιλογών που ανήκουν προσωπικά στον ίδιο τον δήμαρχο.

Καταγγέλθηκε η προσπάθεια της συμπολίτευσης και μεγάλου μέρους της αντιπολίτευσης να υποβαθμίσουν το θέμα. Στην εύλογη απορία του συναγωνιστή τι θα συνέβαινε αν βρισκόταν ο ίδιος στη θέση του κου Καπόν και κατηγορούνταν για όσα αυτός σήμερα κατηγορείται, φυσικά κανένας δεν απάντησε τίποτα. Όλοι τους εξακολουθούν να υβρίζουν και να μιλούν απαξιωτικά,  για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρά τις έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ εθελοτυφλούν μπροστά σε κραυγαλέα σκάνδαλα, προσποιούμενοι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.  Στη δευτερολογία του ο δήμαρχος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον ελεγχόμενο για απάτη στενότατο συνεργάτη του, αλλά δυστυχώς κανένα πραγματικό επιχείρημα πέραν του ότι «ήταν μια περίοδος του χρηματιστηρίου, που δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα… ότι έκανε το έκανε γιατί το επέτρεπε, καλώς ή κακώς, η τότε νομοθεσία», ξεπερνώντας σε θράσος ακόμα και το «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» κάποιων άλλων πριν απ’ αυτόν. Αναφερόμενος στον Α. Ματθαιόπουλο υπήρξε ανεπίτρεπτα απαξιωτικός, θεώρησε ότι «μπερδεύτηκε με το τεκμήριο αθωότητας», πιστεύοντας μάλλον ότι για τους παράνομα διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καλά κάνει και δεν ισχύει  και κατέληξε με το συγκλονιστικό επιχείρημα «πάνε κάνε μια βόλτα ρε φίλε να δεις αν έρχομαι απ’ τη γωνία». Δυστυχώς αυτή είναι η ποιότητα και το ήθος του δημάρχου της Θεσσαλονίκης.

Βασιλικότερος του βασιλέως όμως αποδείχτηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, που δεν τσιγκουνεύτηκε τις ύβρεις στο πρόσωπο του συναγωνιστή, χωρίς φυσικά να πει τίποτα για την ουσία. Ο εμπαθής πρόεδρος τελικά δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του για τη διαρκώς αυξανόμενη απήχηση που καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, όσο και αν προσπάθησε να το κάνει κάτω από έναν οχετό ύβρεων.

Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη εγκαίρως είχε καταγγείλει το μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργείται εξαιτίας της εισαγγελικής έρευνας για το σκάνδαλο της PROTON BANK και παρά τους θεατρινισμούς και τις ύβρεις της πλειοψηφίας δεν πρόκειται να σταματήσει να στηλιτεύει κάθε τι στραβό, επιτελώντας το ρόλο για τον οποίο την εμπιστεύτηκαν οι δημότες της Θεσσαλονίκης.   Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη – See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/2645#sthash.vpfw4r7d.dpuf

Exit mobile version