Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «νεαρός κρατούμενος» είναι τρομοκράτης ηλικίας 36 ετών! Ο εξευτελισμός της σοβαρότητας…

Ο «νεαρός κρατούμενος» είναι τρομοκράτης ηλικίας 36 ετών! Ο εξευτελισμός της σοβαρότητας…

Ορισμένοι από τους δημοσιογραφικούς διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φροντίζουν μέσα από τα γραπτά τους να εκτίθενται ανεπανόρθωτα, δείχνοντας ότι τρέφουν ένα βαθύ μίσος για την πολιτική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, το οποίο δεν συνάδει με την ελευθερία έκφρασης του λόγου και την αντίστοιχη ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Μια από αυτούς είναι και η Άντα Ψαρρά, η οποία κατά καιρούς με κείμενά της, που προσωπικά θεωρώ πολύ χαμηλού επιπέδου, «κατακεραυνώνει» τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ίδια, εργάζεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών», μια εφημερίδα που υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι ηθελημένα δεν δίνει καθόλου βήμα στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναμφισβήτητα, μια πολύ «δημοκρατική» άποψη…

Με αφορμή τη σύλληψη της Αγγελικής Σπυροπούλου, μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» (ΣΠΦ), διαβάσαμε κάποια δακρύβρεχτα κείμενα της εν λόγω δημοσιογράφου στην εφημερίδα την οποία εργάζεται. Γράφει, ανάμεσα σε άλλα, η τόσο «ευαίσθητη» σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Άντα Ψαρρά:

«Με προτεινόμενα όπλα οδήγησαν στον ανακριτή και την κατηγορούμενη Αγγελική. Απαράδεκτες σκηνές, που ξετυλίχτηκαν στις οθόνες της τηλεόρασης υπό τους ήχους επιβλητικής μουσικής και με σχόλια μεγαλοδημοσιογράφων (τρομάρα τους…) για το «άδειο βλέμμα» της 22χρονης, για τις φοβερές ενέργειες στις οποίες θα συμμετείχε, αν είχαν γίνει (!), για τα «ηγετικά στελέχη», όταν το ίδιο το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν ηγεσίες στις οργανώσεις αυτές. Το έργο, γνωστό και χιλιοπαιγμένο, παίχτηκε άλλη μια φορά εν όψει και των κρίσεων που επίκεινται στα σώματα ασφαλείας. Και ο νέος υπουργός πού είναι; Πού είναι μια άμεση υιοθέτηση ενός τρόπου συνοδείας υπόπτων που να μην παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας ή έστω να μην προσβάλλει την προσωπικότητά τους;»

Σοβαρά, μαντάμ Άντα; Ώστε ήταν απαράδεκτες οι σκηνές της παραπομπής της Σπυροπούλου στον ανακριτή; Όταν στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 είχαμε πολύ πιο απαράδεκτες και άθλιες εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες, με τη δημόσια διαπόμπευση δεκάδων ανθρώπων για τη συμμετοχή τους σ’ ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα, διαμαρτυρήθηκες τότε; Ή μήπως, αντιθέτως, ευχαριστήθηκες αυτόν τον επιχειρούμενο τηλεοπτικό κανιβαλισμό και χαιρόσουν με την κακία και τη μοχθηρία της Τρέμη, του Σρόιτερ, του Χατζηνικολάου και των άλλων συναδέλφων σου, εναντίον των συλληφθέντων Χρυσαυγιτών;

Στην περίπτωση αυτή, γιατί δεν αναρωτήθηκες «πού είναι μια άμεση υιοθέτηση ενός τρόπου συνοδείας υπόπτων που να μην παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας ή έστω να μην προσβάλλει την προσωπικότητά τους;», όπως έκανες τώρα με την περίπτωση της Σπυροπούλου; Την επόμενη μέρα η Ψαρρά, παίρνει συνέντευξη από τον Χρήστο Τσακάλη, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ΣΠΦ. Α, όλα κι όλα. Είπαμε, η εν λόγω φυλλάδα μπορεί να μην δίνει καθόλου βήμα στους Χρυσαυγίτες, αλλά για τους αδίστακτους δολοφόνους της άκρας αριστεράς και των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών» υπάρχει μπόλικος χώρος.

«Όλα τα λεφτά», πάντως, από το ρεπορτάζ της Ψαρρά, είναι όταν γράφει τα εξής: «Ρωτήσαμε τον νεαρό κρατούμενο πού αποδίδει τη ‘’μεταστροφή’’ του κλίματος». Βλέποντας την έκφραση «νεαρός κρατούμενος» αναρωτήθηκα αν με γελούν τα μάτια μου για την ηλικία του Τσάκαλου. Διαπιστώνοντας, ότι ο «νεαρός κρατούμενος» είναι … 36(!) ετών (γεννημένος το 1979) κατάλαβα ότι σε τέτοιες δημοσιογραφικές «αναλύσεις» η σοβαρότητα σηκώνει τα χέρια της ψηλά… Βεβαίως, από τη στιγμή που η Ψαρρά στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, «μωρά στο εδώλιο» (!) τους τρομοκράτες ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης, τότε το «νεαρός κρατούμενος, ετών 36» έχει σαφώς μια… λογική ερμηνεία.

Καταλαβαίνουμε ότι το μίσος της για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο φανατισμός της υπέρ των τρομοκρατών, την οδηγεί σε τέτοια λεκτικά ατοπήματα. Κάποιος, όμως, λιγότερο «συναισθηματικός» σύντροφός της ας φροντίσει να της πει ότι όχι μόνο εξευτελίζεται δημοσιογραφικά η (λέμε τώρα…) αξιοπιστία της, αλλά πολύ περισσότερο προξενεί και ζημιά σε αυτούς που υπερασπίζεται. Για να μην μιλήσουμε, φυσικά, για τον γέλωτα που θα έβγαζε σ’ άλλες περιπτώσεις η προσπάθεια να παρουσιάσει ως μαμόθρεφτα τους ανεγκέφαλους αυτούς τρομοκράτες, αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή.

Θα την ρωτούσαμε αν θεωρεί τη ΣΠΦ τρομοκρατική οργάνωση, τι πιστεύει για τις ενέργειες του Μαζιώτη και ποια είναι η άποψή της για την ένοπλη τρομοκρατία. Αν, όμως, αυτή δεν επιθυμεί μια φορά διάλογο μαζί μας, εμείς δεν θέλουμε δέκα. Έτσι κι αλλιώς, ο – έστω και γελοίος – τρόπος, με τον οποίο προσπαθεί να υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου για τα έργα και τις ημέρες των «φυντανιών» της κόκκινης τρομοκρατίας, οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ας ασχοληθεί, λοιπόν, με τα «μωρά στο εδώλιο» και τον «νεαρό κρατούμενο» ετών 36 και ας μην πιάνει στο στόμα της τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί κάθε της λέξη εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βαδίζει σε σωστό δρόμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-nearos-kratoumenos-einai-tromokraths-hlikias-36-etwn-o-ejeutelismos-ths-s#ixzz3TYQnvex8

Exit mobile version