Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Συναγωνιστές Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος στο “Kontra Channel” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολίασαν χθες στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Οι Συναγωνιστές ανέδειξαν αρχικά την νέα απαγόρευση από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Η παράνομη αυτή μεθόδευση έχει οδηγήσει σε συνταγματικές εκτροπές, όπως την ψήφιση νομοθετημάτων από μία Βουλή με λειψή σύνθεση.

Εν συνεχεία αναφέρθηκαν στην ορθή απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλλει πρόστιμα στα κανάλια που σκοπίμως αποσιωπούν τις θέσεις και τα δελτία Τύπου της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα. Τόνισαν πως ο Σύριζα συνεχίζει την ίδια καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει αταλάντευτα η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη.

Τέλος, αναφέρθηκαν στις επικείμενες αποφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, τονίζοντας ότι στην επικείμενη δίκη θα καταρρεύσει όλο το σαθρό κατηγορητήριο και θα αποκαλυφθούν οι σκευωροί. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-sunagwnistes-panagiwtaros-kai-matthaiopoulos-sto-kontra-channel-binteo#ixzz3TdFv089C

Exit mobile version