Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν στην γραμμή της εθνοπροδοσίας: H συγκυβέρνηση Σανέλ ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Συνεχίζουν στην γραμμή της εθνοπροδοσίας: H συγκυβέρνηση Σανέλ ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Με φρίκη είχαμε ακούσει στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα την θέση της συγκυβερνήσεως για το Εθνικό Θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, που προσπαθούν να καπηλευτούν οι σκοπιανοί. Τότε ο Τσίπρας είχε πει ότι προτίθεται να συνεχίσει την εθνοπροδοτική πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, δηλαδή ότι θέλει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς και να κλείσει το ζήτημα.

Ο έτερος Καππαδόκης της συγκυβέρνησης, Καμμένος, παρότι είχε αρχικώς πει ότι αυτά τα θέματα θα αποτελέσουν «κόκκινες γραμμές», από τις οποίες «δεν πρόκειται να υποχωρήσει», δεν είπε ούτε μία λέξη για την προδοσία, προφανώς ευχαριστημένος με την υπουργοποίησή του στο υπουργείο εξοπλισμών. Τις προάλλες, μάλιστα, έδειξε ότι έχει πλήρως ενσωματωθεί στην «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, αποκαλώντας «συντρόφους» τους συριζαίους.

Τώρα είχαμε την επόμενη πράξη της προδοσίας, αφού ο Υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς, μετέβη εσπευσμένως στην Ρίγα της Λετονίας για συνάντηση με τον ομόλογό του, των Σκοπίων. Εκεί συζήτησαν για το θέμα του ονόματος του μορφώματος. Στην συζήτηση αυτή ο Κοτζιάς εκχώρησε τα πάντα, λέγοντας ότι η θέση του είναι «μια κοινά αποδέκτη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή». Δηλαδή ο Κοτζιάς προτείνει ένα όνομα, όπως «Βόρεια Μακεδονία».

Η θέση του Ελληνικού Λαού για το ζήτημα του αδιαπραγμάτευτη. Δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο μόρφωμα των Σκοπίων. Η ψυχή του Ελληνικού Λαού που δεν είναι άλλη από την Ιστορία του δεν δίδεται, δεν πωλείται και δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, ούτε με τους αμερικανοσιωνιστές «διαμεσολαβητές», ούτε με τους σκοπιακούς καπηλευτές της.

Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-sthn-grammh-ths-ethnoprodosias-dinei-to-onoma-ths-makedonias-st#ixzz3Tj9yk9eC

Exit mobile version