Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοιχτοχέρης με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού ο Τσίπρας: Μετρητοίς πληρώνει τις δόσεις στο ΔΝΤ η κυβέρνηση!

Ανοιχτοχέρης με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού ο Τσίπρας: Μετρητοίς πληρώνει τις δόσεις στο ΔΝΤ η κυβέρνηση!

Μπορεί η κυβέρνηση να εκπονεί σχέδια για παύση πληρωμών προς τον ιδιωτικό τομέα, όμως από ότι όλα δείχνουν οι πληρωμές προς τους διεθνείς τοκογλύφους όχι μόνο γίνονται εμπρόθεσμα, αλλά και τοις μετρητοίς. Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters “Η Ελλάδα πλήρωσε τη δόση των 310 εκατ. ευρώ στο δάνειο που έχει λάβει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που λήγει αυτό το μήνα, τηρώντας τις συμφωνηθείσες προθεσμίες”.

Και δεν είναι βεβαίως μόνο αυτό, αφού όπως πάλι μεταδίδει το πρακτορείο «η κυβέρνηση καλείται να πληρώσει συνολικά 1,5 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ τις επόμενες δύο εβδομάδες.».Δηλαδή πολύ σύντομα η κυβέρνηση έχει να κάνει ακόμα περισσότερες πληρωμές προς το ΔΝΤ, ενώ παράλληλα θα υπογράφει συμφωνίες, ώστε να πάρει ακόμα περισσότερα δανεικά από τον ίδιο οργανισμό, για να συνεχίσει να αποπληρώνει τα προηγούμενα δανεικά, διατηρώντας την χώρα σε έναν φαύλο κύκλο δανεικών και λιτότητας.

Το αστείο της όλης υποθέσεως με την συγκεκριμένη δόση προς το ΔΝΤ είναι ότι αποπληρώθηκε, αφού η κυβέρνηση δέσμευσε τις επιδοτήσεις προς τους αγρότες, περνώντας την πολιτική υποτέλειας σε νέα επίπεδα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoichtocherhs-me-ta-lefta-tou-ellhnikou-laou-o-tsipras-metrhtois-plhrwnei#ixzz3TjCfmwcB

Exit mobile version