Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Όσο και να προσπαθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ να μην αποδώσουν το επίθετο ΑΘΩΟΣ στον έγκλειστο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής μετά την χθεσινή δίκη περί χαστουκίου, η αλήθεια δεν κρύβεται. Η αλήθεια της δικαίωσης όσο και να την αποφεύγεις στέκεται εκεί μπροστά σου για να σου θυμίζει την ύπαρξη της. Σκέφτηκαν λοιπόν πολύ όλοι οι τηλεαστέρες και οι εφημερίδες της κωλοτούμπας, πως να αποδώσουν την απόφαση της χθεσινής δίκης με την γνωστή και μη εξαιρετέα κα κα Κανέλη. Έτσι η είδηση ήλθε προς τα έξω με την προσεκτική διατύπωση ότι απλά δεν καταδικάστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης βάσει τεχνικών λεπτομερειών. Σίγουρα αυτοί όλοι ρεζιλεύονται με όσα γράφουν και λένε αφού η αλήθεια φωνάζει εδώ και δυο χρόνια που σέρνεται ή όλη υπόθεση.. Εν εξάλλω καταστάσει θα έλεγα η κα κα Κανέλη μετά την απόφαση, έβγαλε και το γνωστό λογύδριο μίσους που συνηθίζουν όλα τα κουμμουνισταριά παλιά και καινούργια. Ευκαιρίας δοθείσης, μην ξεχνιόμαστε. Αντε λοιπόν και Ζωή σε Λόγου μας όπως μας ευχήθηκε η εν λόγω κυρία, μόνο που δεν ξέρουμε ακόμη ποιο μνημόσυνο ή κηδεία αφορά.

Άννα

Γελάει ο κόσμος με τη λίστα Βαρουφάκη: Πίσω από τους «μυστικούς εφοριακούς» κρύβεται η συνέχιση του μνημονίου

Τεράστια καταχιονισμένη πλατεία σου θυμίζει η διαμάχη Σύριζα – ΝΔ, για τους λαθρομετανάστες Αλλά, μήπως η διαμάχη τους αυτή είναι θεατρική ; Μήπως είναι εικονική ; Αυτοί οι ίδιοι δεν έφεραν άραγε στην Ελλάδα μας τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών ; Αυτοί οι ίδιοι δεν αλλοίωσαν την πληθυσμιακή μας σύνθεση, ως ελληνορθόδοξου λαού και κράτους ; Αυτοί οι ίδιοι δεν μετέτρεψαν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα ;

Σ.Μ.

Συνεχίζουν στην γραμμή της εθνοπροδοσίας: H συγκυβέρνηση Σανέλ ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Είναι ολοφάνερος ο λόγος για τον οποίο ο φοβερός και καταπληκτικός φιλέλληνας κος Βαρουφάκης δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το αν θα πάρει χρήματα από τους τοκογλύφους. Ο σκοπός τους θα εξυπηρετηθεί, ούτως ή άλλως: Το να πάρει τα λεφτά που θα του δώσουν (δάνειο, μνημόνιο, βοήθημα, ή όπως αλλιώς θα το βαφτίσουν) είναι κάτι που είχαν διαγράψει κατά τον προεκλογικό τους αγώνα. Αν τα πάρει, λοιπόν, απ’ τη μία αναιρεί τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις κι απ’ την άλλη ξαναχρεώνει με μερικά δις ευρώ τους Έλληνες πολίτες. Εάν δεν τα πάρει, ναι μεν ακολουθεί τα προεκλογικά τους, αλλά θα κάνει ενέργειες, έτσι ώστε σιγά-σιγά να υποστούν ακόμα μεγαλύτερη οικονομική στέρηση διάφορα ελληνικά ταμεία, οργανισμοί, κ.λπ., αφού θα παίρνει από αυτούς για να καλύπτει άλλες τρύπες. Ό,τι και να λένε, όπως και να μιλούν, όλοι είναι ίδιοι. Συνεχίζουν να ψεύδονται, να κοροϊδεύουν και να βλάπτουν τους Έλληνες ολοφάνερα, όπως κάποτε έκανε και ο Αντρίκος. Ξεχάστε το, όμως, φιλαράκια. Έχουμε ξυπνήσει, πλέον. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά και έχουμε ήδη αρχίσει να αναγνωρίζουμε ποιοι είναι οι καθαρόαιμοι Έλληνες. Ζήτω η Ελλάδα – Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Αλέξανδρος

Όλο το παρασκήνιο της δίκης για το χαστούκι – του Ηλία Κασιδιάρη

Η κα. Κωνσταντοπούλου έπραξε το αυτονόητο αλλά με τρόπο επιλεκτικό. Δηλαδή ενώ πολύ σωστά μίλησε ότι η Βουλή έπρεπε και πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές δεν άκουσα και δεν είδα γραμμένο να αναφέρει ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας δικαιούται να έχει πρόεδρο στη Βουλή (κάνω λάθος;). Η κα. Κωνσταντοπούλου έπραξε το αυτονόητο αλλά δεν μπορεί να το έκανε εν αγνοία του Αλέξη άλλο αν προβάλλεται από τα ΜΜΕ ότι το Μαξίμου έχει δυσανασχετήσει με τη στάση της. Η Κωνσταντοπούλου δεν είναι Μπουμπούκος καλώς ή κακώς είναι βαρύ πολιτικό όνομα. Αν και ιδεολογικά με την Κωνσταντοπούλου και τον Αλέξη μας χωρίζει άβυσσος η κίνηση αυτή δείχνει πολιτική ευφυΐα τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στη συνέχεια. Κανείς δεν αγάπησε ξαφνικά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως ο Αλέξης δεν θέλει να έχει το τέλος του Καρατζαφέρη ή του Μπάρμπα Φώτη και προσπαθεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του πουλώντας το αυτονόητο. Διότι το να βλέπει ο λαός να βάλλεται από όλα τα κόμματα το μοναδικό κόμμα του οποίου τα στελέχη δεν έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και που αντιθέτως επιστρέφουν τα χρήματα που τους δίνονται με πράξεις αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό σε βάθος χρόνου θα αποτελέσει καταλύτη για να καταλάβουν αριστεροί δεξιοί κεντρώοι και λοιποί ποιος κοροϊδεύει ποιόν. Μην ξεχνάτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν ένα κοινό: υποστηρίζονται από ανθρώπους όλων των ιδεολογιών που ελπίζουν για κάτι καλό για τον τόπο. Δεν έχουν προλάβει ακόμα να δημιουργήσουν καθεστωτικό στρατό ψηφοφόρων με αποτέλεσμα να είναι υπόθεση ”μιας νυκτός” να βρεθούν από ποσοστό 40% στο 1% όταν δεν υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους εξαγγελίες. Ο Τσίπρας διάλεξε το Δυτικό Συνασπισμό αλλά κρατά και πολιτική εφεδρεία. Δεν μπορεί ο κόσμος να βλέπει την ίδια συνταγή ”Σωτηρίας” με διαφορετικό μάγειρα από τη μια, τα κόμματα του ”συνταγματικού τόξου” από την άλλη να μην μπορούν να συμφωνήσουν πως μοιράζεται ένα δεμάτι άχυρο σε δυο γαϊδούρια από την άλλη, αλλά, ως δια μαγείας να συμφωνούν όλοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εχθρός. Η στάση τους αυτή όπως καταλαβαίνετε είναι προκλητικά ύποπτη και με κάποια ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα θα πρέπει να αμβλυνθεί.

Κωνσταντίνος

Περί «εγκληματικής οργανώσεως» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Νεοέλληνες απέχουν μακράν της πειθαρχίας καί της τυπικής εκτελέσεως των καθηκόντων τους πέραν των ατομικών τους πεποιθήσεων και επιλογών ως αποδείκνυται διά ακόμη μίαν φοράν με την αντίδρασι που ανεγέρθη στις συνταγματικές απαιτήσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Φαίνεται, ότι η καθολική τήρησι των Νόμων καθώς και η ισονομία καταστρατηγούνται όποτε τα αποτελέσματα αυτών είναι δυσάρεστα για την άθλια αστική δημοκρατία. Αυτή, βέβαια, η σύγκρουση προκαλείται από την ύπαρξη στο Σύνταγμα αρκετών παραδοσιακών ποιοτικών αξιών και ταυτοχρόνως από την διασχιστική (κομματική), ατομικιστική τάσι της σύγχρονης πολιτικής. Ένας άνθρωπος υψηλώς ιστάμενος, ως η κυρία Κωνσταντοπούλου, που αρνείται να αγνοήσει την συνταγματική παραβατικότητα, λειτουργεί ως υπόδειγμα ορθώς ενεργούντος πολιτικού προσώπου. Τα αιτήματά της, επιπροσθέτως, για απολογία του κυρίου Μπαλτάκου και του (κυρίου) Σαμαρά μετά την εμφάνιση των αντιστοίχων τεκμηρίων εμπλοκής της εκτελεστικής στην δικαστική εξουσία είναι η ελάχιστη πράξη ελέγχου της πρώτης σε μία ευνομουμένη πολιτική κοινωνία. Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η υπεισέλευσις του κριτηρίου της συνταγματικής νομιμότητος στα κομματικά και λοιπά ιδιωτικά συμφέροντα των πολιτευτών μπορεί και πρέπει να αναστραφεί, ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις που αφορόύν βασικές αρχές του Συντάγματος, όπως η διάκρισις των εξουσιών. Ότι ακόμη, όλη η αριστερά, μετά φωτεινών εξαιρέσεων, είναι ανώριμη να εφαρμόσει τα πολιτειακά αξιώματα, για τα οποία δήθεν αγωνίζεται, όπως η ισότης και η ελευθερία. Για να γίνει σαφώς αντιληπτό από τον νού πάντων, δέον να επισημανθή ότι η αφοσίωση στα θεμέλια του Συντάγματος δεν αποτελεί μια πρόσκαιρη επαιτειακή ικεσία της Χρυσής Αυγής, αλλά απαραίτητη προϋπόθεσι για τήν ομαλή λειτουργία της κοινωνίας.

Κώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-martiou-2015#ixzz3TkIhrhg4

Exit mobile version